Er du vores næste praktikant?

1. april 2019

Har du lyst til at få praktisk erfaring på CV’et og afprøve kommunikationens mange facetter hos et moderne PR-bureau? Så er det måske dig, vi er på udkig efter til efterårs-semestret 2019.

Som praktikant hos Publicity får du mulighed for at sætte teorierne i perspektiv og få indsigt i alle de opgaver, som hverdagen hos et PR-bureau byder på.

Under din praktik vil du komme til at prøve kræfter med mange spændende opgaver, bl.a. tekstproduktion, udvikling af kommunikationsstrategier, mediekontakt, sociale medier og egne platforme. Du vil blive grundigt introduceret til det hele, og der er indlagt løbende evaluerings-samtaler i praktikforløbet.

Vi forventer, at du:

  • Studerer på overbygningen af en relevant videregående uddannelse
  • Er glad for at skrive og har styr på kommatering og retstavning
  • Interesserer dig for kommunikation, PR og markedsføring og har mod på at afprøve mange forskellige typer af opgaver inden for feltet
  • Har et stort overblik og trives i en til tider travl hverdag

Publicity er et PR-bureau i hjertet af Aalborg med 11 medarbejdere. For en lang række offentlige og private kunder løser vi opgaver inden for PR og kommunikation, herunder strategisk planlægning og praktisk udførelse af PR-kampagner, udarbejdelse og afsætning af pressemeddelelser, artikler mv.

Praktikken er fuldtid, dvs. du skal være forberedt på en 37 timers arbejdsuge, men vi er dog fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet.

Ansøgning
Send ansøgning og CV til HR-ansvarlig Anne Lind på anne@publicity.dk. Hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads, så skynd dig at sende din ansøgning afsted allerede i dag og kom forrest i køen – vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Lind på 22 41 26 15 eller anne@publicity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!