Om os

Publicity er et PR- og kommunikationsbureau i Aalborg. Vi arbejder med strategisk kommunikation og PR for private virksomheder såvel som offentlige organisationer og er sat i verden for at skabe positiv medieomtale for vores kunder. Vores ekspertise ligger i at identificere og opdyrke gode historier, der understøtter vores kunders mål, værdier og produkter. Vi rådgiver strategisk, og vi eksekverer målrettet og effektivt.

Publicity er stiftet af direktør Esben Lind i 2009 og tæller i dag 17 medarbejdere. Vi arbejder langsigtet og på fast basis for en lang række forskellige kunder og investerer i at vide så meget som muligt om virksomheden, branchen og interessenter med indflydelse på driften og væksten. Publicity fremgår af utallige insiderlister, og vi tager både rådgivning og eksekvering overordentligt seriøst.

Kontakt os personligt via en medarbejder eller på tlf. 49 40 48 41 og mail@publicity.dk, hvis du vil vide mere.

Få mere viden om os og vores principper her.

Job hos Publicity

Publicity er en attraktiv arbejdsplads i Aalborg. Blandt vores kunder er nogle af landets mest spændende virksomheder og organisationer, og i samarbejde løfter vi dagligt forskellige PR-projekter af varierende art. Vores arbejdsdag er fleksibel og afvekslende, og mulighederne for faglig og personlig udvikling er helt i top. Vi har forskellig baggrund, men alle med udgangspunkt i sprog, tekst, journalistik, strategi, kommunikation og markedsføring.

Hos Publicity er vi ofte på udkig efter nye kolleger på alle niveauer, der kan bidrage til bureauets fortsatte succes. Hvad enten du er et ungt talent eller en erfaren kommunikatør, modtager vi derfor gerne din ansøgning.

Vi hører fra mange nyuddannede kandidater og er i så tilfælde altid især interesseret i at vide, hvad du har beskæftiget dig med under dit studie og hvilke områder inden for vores arbejdsfelt, du har særlig interesse for at dygtiggøre dig indenfor.

Vil du søge job, så send et opdateret CV med beskrivelser af, hvordan du tidligere har været med til at skabe værdi vha. strategisk kommunikation. Vedlæg en motiveret ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du er en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder og dermed det perfekte match for Publicity - og evt. en udtalelse fra en tidligere arbejdsgiver eller et eksempel på noget af dit bedste arbejde. Hvis det er af nyere dato, ser vi gerne, at du vedhæfter dit eksamensbevis.

Praktik
Vi har også løbende praktikanter fra relevante uddannelser, så send gerne din praktikansøgning i god tid, hvis du vil i betragtning til en praktikplads hos Publicity. Send os en motiveret ansøgning, tidligere eksamensbeviser/karakterblade, relevante anbefalinger og evt. en skriveprøve.

Ansøgninger, CV mv. skal sendes til HR-ansvarlig Anne Lind på anne@publicity.dk.

Netværk

Publicity er partner i:
Bond PR

Publicity er sekretariat for:
Berlingske Business Briefing

Publicity er Guldsponsor hos:
Musikkens Hus

Publicity støtter:
Kræftens Bekæmpelse – Stafet for livet