Lalandia

 

Lalandia vælger Publicity
Lalandia med feriecentre i Billund og Rødby vil anlægge en mere strategisk tilgang til PR og kommunikation og har valgt Publicity til opgaven. Lalandia og Publicity har tidligere samarbejdet på projektbasis, men har nu indgået en fast aftale:

- Vi stiftede bekendtskab med Publicity i 2015 og har i den mellemliggende periode samarbejdet om forskellige projekter. Vi har et særdeles godt indtryk af bureauet og er nu klar til at indgå en fast aftale inden for strategisk kommunikation og PR, forklarer salgs- og marketingdirektør Thomas Bahn Jespersen.

Publicity er blandt andet specialiseret inden for ferieturisme, hvor bureauet til daglig servicerer en lang række offentlige og private kunder:

- Lalandia er en fantastisk spændende kunde, som dels har meget på hjerte, og som dels ser ind i en ny ambitiøs vækstfase. Vi ser derfor frem til et intensiveret samarbejde i de kommende år, siger Esben Lind, direktør i Publicity.

Om Lalandia
Lalandia er navnet på to feriecentre ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S. Det oprindelige Lalandia feriecenter ligger i Rødby på Lolland, det andet i Billund.

Lalandia består af en række privatejede feriehuse, der udlejes gennem Lalandia. Lejer man et feriehus, får man gratis adgang til en række faciliteter i det store feriecenter, der udgør Lalandias centrum. Feriecenteret består bl.a. af et stort badeland (Lalandia Aquadome), et legeland (kaldet Monky Tonky Land), en skøjtehal, bowlingbaner, sportshal, restauranter, butikker m.m.