Kommunikationsrådgivning Kommunikationsrådgivning

Er du altid rustet til at tage dialogen med pressen, eller har du brug for en rådgiver med forstand på nyhedsstrømme, journalistiske metoder og sociale medier?

Det bliver sværere at kommunikere

De fleste ledere oplever, at det er blevet vanskeligere og mere komplekst at sikre den konsekvent gode kommunikation og den nødvendige ensartethed i udtrykket på de mange platforme og via de mange kanaler, som virksomheder og organisationer forventes at være til stede på i dag. Kommunikationen skal på en og samme tid understøtte virksomhedens fremadrettede strategi(er) og eksisterende brand.

Det gælder både for ad hoc-kommunikation med diverse målgrupper og for den mere langsigtede kommunikationsindsats.

Vi hjælper, når det spidser til

Når fx forskellige interesser konflikter, eller når det bliver uoverskueligt eller vanskeligt at navigere i medielandskabet, træder vi til og rådgiver ud fra vores omfattende erfaring med og kendskab til det danske medielandskab.

Hos Publicity har vi mere end 20 års erfaring som PR- og kommunikationsrådgivere og har en stor berøringsflade med stort set alle grene af dags- og fagpressen. Vi har et godt navn blandt journalister og redaktører i hele landet og har derfor de rigtige forudsætninger for at få deres opmærksomhed. Vi ved, hvem der skriver om hvad, hvordan og hvorfor. Og ikke mindst til hvem.

Vi fungerer som betroede sparringspartnere for en lang række ledere og direktører for fx virksomheder, uddannelses- og kulturinstitutioner. Vi står til rådighed, når det brænder på, men også i hverdagens mindre mediedilemmaer.