PR PR

Journalistiske artikler opfattes som langt mere troværdige end betalte annoncer.

Pressen og nyhedsformidlingen generelt udgør et enestående talerør, hvor du kan skabe opmærksomhed om en mærkesag, en organisation eller et produkt, fra hvad der opfattes som et ikke-kommercielt udgangspunkt. Det skyldes, at strategisk placering af budskaber i nyhedsstrømmen kan være med til at påvirke dagsordenen på en måde, som markedsføringsværktøjer ikke magter.

Bliv set og hørt

Enhver virksomhed eller organisation har et behov for at blive set og hørt. Det er kort sagt grunden til, at det er en rigtig god idé at holde en løbende, åben dialog med pressen. Det kan være ved hjælp af pressemeddelelser, ikke kun om produktnyheder, men også andre nyheder fra virksomheden. Det kan være ved at opbygge og vedligeholde en god relation til journalister på medier, som har nøglebetydning for din virksomhed.

Men at kommunikere med og via pressen er en særlig disciplin, der kræver et godt indblik i mediedagsordenen, journalistisk metode og de generelle spilleregler. Har man ikke erfaring med, hvordan journalister arbejder, fx hvordan de vinkler og bearbejder en historie, kan det i bedste fald være vanskeligt at komme igennem med sine budskaber. I værste fald kommer man til at kommunikere forkert og bliver misforstået eller kommer på andre måder galt af sted.

Vores indsats virker

Det kræver derfor ekspertviden at udnytte sine muligheder for positiv medieomtale optimalt. Hos Publicity har vi mere end 20 års erfaring med at vinkle og skrive historier målrettet stort set alle grene af dags- og fagpressen. Vi har et godt navn blandt journalister og redaktører i hele landet og har derfor de rigtige forudsætninger for at få deres opmærksomhed. Vi ved, hvem der skriver om hvad, hvordan og hvorfor. Og ikke mindst til hvem.

Vores PR-indsats virker. Vi genererer i tusindvis af medieomtaler hvert år for vores kunder. Det giver øget salg, flere kunder/medlemmer/følgere mv., fastholder og tiltrækker de rigtige medarbejdere, skaber hype om produkter, stolthed og team-ånd hos medarbejdere og taletid over for politikere, beslutningstagere og interessenter.

Kontakt os for et uforpligtende møde og et tilbud på, hvordan du kan blive mere synlig i medierne.