Pressemeddelelser & journalistik Pressemeddelelser & journalistik

Har du brug for professionelle artikler, advertorials, pressemeddelelser, produktbeskrivelser, cases eller lignende? Mangler I ressourcerne inhouse til at producere journalistisk troværdige tekster, der stadig sælger varen?

Vi skriver professionelt

Uanset din skriftlige udfordring er vi eksperterne, der kan løse den. Vi er dygtige tekstsnedkere og har håndværket i orden. Med vores mange års praktiske erfaring har vi forfinet evnen til at levere præcis det, der efterspørges. Vi ved, hvad der trigger læseren og skriver rutineret til enhver målgruppe fra den fagligt og teknisk tunge genre til det lettere livsstilsområde.

Hvad enten der fx er behov for en indledende profiltekst om virksomheden til sæsonens nye, store katalog, case-historier til hjemmesiden, produktbeskrivelser til brug på messen, artikler til kundemagasinet eller noget helt femte, så har vi ekspertisen til at løse opgaven på den bedst mulige måde.

Vi har erfaringen

Hos Publicity har vi mere end 20 års erfaring med udarbejdelsen af artikler og journalistisk arbejde og med at vinkle og skrive historier målrettet stort set alle grene af dags- og fagpressen. Vi arbejder fast for flere større samarbejdspartnere, herunder danske mediehuse såvel som direkte for vores egne kunder. Vores tekster er altid meget professionelt udført og leverer de ønskede budskaber på en læseværdig måde.

Vi er kendt for vores fleksibilitet, vores imødekommenhed over for kundens ønsker og for vores professionelle rådgivning undervejs i processen. Derfor opnår vi altid et godt resultat.