Video Video

Hvis et billede siger mere end 1.000 ord, så siger levende billeder vist endnu mere. Især på sociale medier vinder brugen af video mere og mere frem, fordi det kan være en rigtig effektiv måde at formidle både følelser og fakta. Video betyder ”jeg ser” på latin, og faktisk både ser, husker og forstår vi ofte bedre, når et skriftligt budskab får følgeskab af en kort video.

Især på Facebook er danskerne storforbrugere af video, og når Facebook samtidig er blevet en væsentlig kilde til de daglige nyheder, giver det god mening at være med til at sætte dagsordenen på de sociale medier med video, der engagerer, rører, involverer og informerer. Endelig fungerer video rigtig godt på de mobile enheder.

Den gode historie sejrer altid

Det kræver ikke nødvendigvis det store, forkromede tekniske setup at lave en god video til brug på fx sociale medier eller egen hjemmeside – men det kræver viden om og fornemmelse for bl.a. storytelling, journalistisk formidling og for målgruppens udgangspunkt. Dit mål bør være at enten underholde eller informere - med andre ord at skabe værdi i målgruppens feed.

Vi producerer dine korte, ”håndholdte” videoer med lige så stor hurtighed, professionalisme og agilitet, som vi producerer dit øvrige indhold til forskellige kanaler. Tekst og video går for os hånd i hånd, og vi ser video som et supplement til dine øvrige aktiviteter online og på tryk – og en mulighed for at vise budskaberne på en anderledes måde.

Skal der større armbevægelser til, er vi også gerne sparringspartner og projektleder på dine større filmprojekter. Ring til os og hør mere om, hvordan vi arbejder med video og film som kommunikationsredskab.