Kurser og medietræning

Fremstå professionelt med præcise budskaber, når du er i dialog med medierne.

 

For mange ledere er det nødvendigt ind imellem at stå til rådighed for pressen, enten for en kort udtalelse eller for længere interview til fx radio eller tv. Det kan være en overvældende opgave, hvis man ikke har erfaring med det. Derfor er det rart at føle sig godt forberedt på at tale med pressen – især hvis der er tale om et kritisk interview.

Vær beredt

Hos Publicity tilbyder vi individuelt tilrettelagte kurser, der giver øvelse i at formulere sig klart og præcist, frigive den rette information på rette tid og fremstå både troværdig og kompetent. Det giver ro og overskud til at håndtere situationen optimalt, hvis man kan bevare overblikket, i hvad der kan føles som en presset situation.

Bliv klædt godt på

Mange virksomheder og offentlige organisationer efterspørger medietræning af nøglemedarbejdere, fordi det i nogle tilfælde kan give mere mening, at fx den tekniske chef eller HR-chefen udtaler sig frem for selskabets administrerende direktør. I de tilfælde sammensætter vi gerne et gruppeprogram, der tilgodeser de forskellige behov.

Men kommunikationen med medierne behøver ikke kun at være reaktiv. Mange virksomheder kan også have glæde af en mere proaktiv pressestrategi, og det indebærer, at interne medarbejdere skal føle sig rustet til at tage dialogen med journalister og redaktører. Den basale viden om PR og de nødvendige værktøjer til at varetage dialogen kan opnås med et pressekursus – skræddersyet og tilpasset medarbejdernes og virksomhedens individuelle behov i form og omfang.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.