Pressemeddelelser

Har du brug for pressemeddelelser, professionelle artikler, journalistbesøg, pressemøder eller lignende?

 

Det er altid godt, når andre taler positivt om din virksomhed. Pressen og nyhedsformidlingen udgør generelt et enestående talerør, hvor du med en journalist som afsender kan skabe opmærksomhed om en mærkesag, en organisation eller et produkt, fra hvad der opfattes som et ikke-kommercielt udgangspunkt.

En løbende og strategisk placering af budskaber i nyhedsstrømmen kan dermed være med til at påvirke dagsordenen på en troværdig måde, som markedsføringsværktøjer ikke magter. Herudover er en struktureret presseindsats et effektivt brandingværktøj, der kan understøtte dine andre markedsføringsaktiviteter på fx sociale medier.

Vi skriver professionelt

Hos Publicity er vi dygtige tekstsnedkere, der har håndværket i orden. Med vores mange års praktiske erfaring har vi forfinet evnen til at skrive pressemeddelelser, der balancerer mellem, hvad du gerne vil kommunikere, hvad journalisten efterspørger, og hvad der trigger læseren. Fra den fagligt og teknisk tunge genre til det lettere livsstilsområde.

Hvad enten der fx er behov for at fortælle omverdenen om virksomhedens årsregnskab, en succeshistorie, et nyt produkt eller noget helt fjerde, så har vi ekspertisen til at løse opgaven og på den bedst mulige måde få omtaler i netop de medier, der rammer din målgruppe.

Deltag i debatten

Det gælder også, hvis dit budskab i høj grad har kant og holdning. Med et debatindlæg eller en kronik kan vi hjælpe dig med at skabe debat om emner, der er vigtige for din virksomhed og på den måde påvirke dagsordenen og tage din interessevaretagelse til et andet niveau, som understøtter dine andre aktiviteter inden for public affairs.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.