16. marts 2020

Er du Publicitys næste praktikant?

Rumas Publicity LARGE 62

Har du lyst til at få praktisk erfaring på CV’et og afprøve kommunikationens mange facetter hos et moderne PR-bureau? Så er det måske dig, vi er på udkig efter til efterårssemestret 2020.

Som praktikant hos Publicity får du mulighed for at sætte teorierne i perspektiv og få indsigt i alle de opgaver, som hverdagen hos et PR-bureau byder på. Under din praktik vil du komme til at prøve kræfter med mange spændende opgaver blandt andet tekstproduktion, interviews, udarbejdelse af presse-meddelelser, udvikling af kommunikationsstrategier, mediekontakt, sociale medier og egne platforme. Du vil blive grundigt introduceret til det hele, og der er indlagt løbende evalueringssamtaler i praktikforløbet.

Vi forventer, at du:

  • Studerer på overbygningen af en relevant videregående uddannelse såsom kommunikation, dansk eller sociologi
  • Er glad for at skrive og har styr på kommatering og retstavning
  • Interesserer dig for kommunikation, PR og markedsføring og har mod på at afprøve mange forskellige typer af opgaver inden for feltet
  • Har et stort overblik og trives i en til tider travl hverdag

Publicity er et PR-bureau med 17 medarbejdere med kontor i Aalborg. For en lang række offentlige og private kunder løser vi opgaver inden for PR og kommunikation, herunder strategisk planlægning og praktisk udførelse af PR-kampagner, udarbejdelse og afsætning af pressemeddelelser, artikler med videre. Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, stærk teamspirit og fagligt dygtige kollegaer. Vi ser forskellighed, som en styrke og tager gerne imod nye idéer fra dig.

Praktikken er fuldtid, derfor skal du være forberedt på en 37 timers arbejdsuge, men vi er fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet.

Ansøgning

Send ansøgning og CV til HR-ansvarlig Anne Lind på anne@publicity.dk, hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads. Så skynd dig at sende din ansøgning afsted allerede i dag og kom forrest i køen – vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Lind på 22 41 26 15 eller anne@publicity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!