09. januar 2023

Vil du prøve kræfter med kommunikation og PR inden for bureauverdenen?

2 (1)

Drømmer du om at arbejde med PR, kommunikation og sociale medier, og samtidig blive klogere på bureauverdenen? Brænder du for at udfordre dig selv og udvikle eftertragtede kompetencer inden for tekstforfatning, strategisk kommunikation og SoMe? Så har vi hos Publicity den perfekte praktikplads til dig med opstart i efteråret 2023. 

Hos Publicity er vi dedikeret til at uddanne fremtidens PR- og kommunikationseksperter. Derfor søger vi nu nye kommunikationstalenter, som til efterårssemestret har mod på at omsætte teoretisk viden til praksis i et af landets førende PR-bureauer. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her.  

Publicity er et kommunikationsbureau, der arbejder med en bred vifte af opgaver inden for strategisk rådgivning og eksekvering af PR-kampagner, SoMe-indhold og digital markedsføring for både private virksomheder og offentlige organisationer. Vores kunder tæller blandt andre Musikkens Hus, Aalborg Universitet, Magasin du Nord, Fårup Sommerland, A. Enggaard A/S og mange flere. 

Hvad kan du forvente som praktikant hos Publicity?

Som praktikant hos Publicity vil du få mulighed for at få praktisk erfaring med mange forskellige områder inden for PR og kommunikation, herunder pressearbejde, udvikling af kommunikationsstrategier, tekstforfatning og sociale medier. På Publicitys kontor, beliggende i Aalborg, sidder 30 ildsjæle med forskellige specialer inden for pressearbejde, sociale medier, tekst- og videoproduktion samt grafisk design.

Du vil som praktikant være en værdsat del af holdet og få mulighed for at lære af og samarbejde med erfarne kolleger. Desuden vil du få mulighed for at deltage i møder med nogle udvalgte kunder og også præge dit eget praktikforløb, så du kan dygtiggøre dig inden for lige netop det, du brænder for. 

Vi har en vision om altid at spille hinanden stærke og derfor bliver du også grundigt klædt på til rollen som konsulent gennem vores Publicity Academy, som består af fem skræddersyede masterclasses, der ruster dig til en fremtid i PR- og kommunikationsbranchen.  

Foruden kompetenceforløbet får du også tilknyttet en personlig mentor, som vil støtte dig gennem praktikperioden. Mentoren sikrer din personlige udvikling og vil være tilgængelig for sparring og løbende evaluering under hele praktikperioden.

Hos Publicity prioriterer vi desuden at grine og have det sjovt sammen - både når vi arbejder i huset og er ude af huset. Derfor afholder vi løbende fredagsbarer, firmaarrangementer og andre sociale aktiviteter, der skal bidrage til vores gode fællesskab og stærke sammenhold.

Godt at vide:

  • Praktikforløbet er fuldtid (37 timer pr. uge), men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studiemæssige forpligtelser
  • Under hele forløbet får du stillet alt nødvendigt IT-udstyr til rådighed
  • Du kommer gratis med i vores frokostordning, så madpakken behøver du ikke at tænke på

Det rette match?  

Vi forestiller os, at du:

  • Studerer en relevant uddannelse, hvor kommunikation eller journalistik er i fokus
  • Har en interesse for kommunikation, PR og digital markedsføring og har lyst til at prøve kræfter med bureaulivet
  • Er en stærk skribent, som har styr på kommareglerne og retskrivning
  • Har en god forståelse af de forskellige sociale medieplatforme
  • Trives i et dynamisk miljø med forskellige typer af kunder og opgaver samt kan bevare overblikket i til tider travle perioder
  • Har gåpåmod og kan lide at arbejde selvstændigt og få ansvar

Kan du se dig selv som praktikant hos Publicity? Så send din ansøgning og dit CV job@publicity.dk, hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads.

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte Anne Holland på tlf. 27 50 95 11. 

Vi ser frem til at høre fra dig!