09. september 2022

Vil du udforske en karriere inden for PR og kommunikation?

Vlcsnap 2022 09 09 13H45m33s232

Interesserer du dig for PR og kommunikation og ønsker at prøve kræfter med tekstforfatning, journalistisk arbejde, SoMe og andre spændende opgaver på et bureau? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter. Lige nu søger vi nemlig talentfulde praktikanter til foråret 2023.

Hos Publicity brænder vi for at uddanne fremtidens PR- og kommunikationstalenter, og vi er derfor på udkig efter nye, der i løbet af forårssemestret har lyst til at omsætte deres teoretiske viden til praksis og udforske bureauverdenen hos et af Jyllands førende kommunikationsbureauer. 

Vi håndterer opgaver som strategisk rådgivning og eksekvering af PR-kampagner, SoMe-indhold og digital markedsføring for både private virksomheder og offentlige organisationer. Vores kunder tæller blandt andre Magasin du Nord, Musikkens Hus, Aalborg Portland og mange flere.

Hvad kan du forvente som praktikant hos os?  

I dit praktikforløb vil du få mulighed for at få praktisk erfaring inden for blandt andet pressearbejde, udvikling af kommunikationsstrategier, tekstforfatning og sociale medier. På Publicitys kontor i Aalborg sidder 25 ildsjæle med forskellige specialer inden for pressearbejde, sociale medier, tekst- og videoproduktion samt grafisk design, og som praktikant vil du blive en værdsat del af holdet. Du vil få mulighed for at deltage i møder med udvalgte kunder og sætte dit eget præg på praktikforløbet, så du kan dygtiggøre dig inden for lige netop det, du brænder for.  

Vi har et mål om altid at spille hinanden stærke og at skabe et dygtigt og kompetent team med en fælles vision og kultur. Derfor vil du som praktikant også gennemgå vores skræddersyede forløb, Publicity Academy, som skal forberede dig til opgaverne og rollen som konsulent. Publicity Academy består af fem masterclasses, hvor vores forskellige specialister på bureauet vil give indsigt i Publicitys kernekompetencer, så du bliver klædt på til en fremtid i PR- og kommunikationsbranchen. 

Foruden et masterclass-forløb vil du blive tilkoblet en mentor, som følger dig på tæt hold gennem praktikperioden. Mentoren skal sikre din personlige udvikling og vil være tilgængelig for både sparring og evaluering under hele forløbet.  

Hos Publicity vægter vi fællesskabet og et godt sammenhold – både når vi arbejder på kontoret og er ude af huset. Du kan derfor glæde dig til fredagsbarer, firmaarrangementer og andre sociale aktiviteter, som bidrager til et stærkt fællesskab på tværs af hele bureauet.  

Godt at vide:

  • Praktikperioden er fuldtid, men vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet
  • Under hele forløbet får du stillet alt nødvendigt IT-udstyr til rådighed  
  • Du kommer gratis med i vores frokostordning og kan derfor roligt droppe madpakken 

Er vi et godt match?  

Vi forventer, at du:  

  • Studerer på en relevant uddannelse, hvor kommunikation eller journalistik er i fokus
  • Interesserer dig for PR, kommunikation og digital markedsføring
  • Er en stærk skribent, som har styr på kommaer og retskrivning
  • Har en god forståelse af forskellige SoMe-platforme 
  • Trives i et dynamisk miljø med forskellige typer af kunder og opgaver
  • Kan bevare det kølige overblik – også i en til tider travl hverdag 
  • Er engageret og proaktiv og tager imod udfordringer med et smil på læben 

Kan du se dig selv som praktikant hos Publicity? Så send gerne din ansøgning og dit CV til Anne Holland på holland@publicity.dk for at komme i betragtning til Aalborgs fedeste praktikplads! 

Vi afholder samtaler løbende, og hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Holland på tlf. 27 50 95 11.  

Vi glæder os til at høre fra dig!