04. november 2020

Vil du være digital praktikant hos Publicity?

Rumas Publicity LARGE 43 (1)

Brænder du for sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, og har du lyst til at prøve kræfter med digital markedsføring hos et førende kommunikationsbureau? Så er det måske dig, vi er på udkig efter til forårssemesteret 2021.

Som digital praktikant hos Publicity får du mulighed for at sætte teorierne i perspektiv og få praktisk erfaring i alle de opgaver, som hverdagen hos et moderne kommunikationsbureau byder på.

Under din praktik vil du komme til at prøve kræfter med mange spændende opgaver inden for digital markedsføring, sociale medier og strategisk kommunikation. Opgaverne tæller blandt andet contentproduktion, community management, influencer samarbejder, udvikling af digitale kampagner og strategier, e-mail-marketing mv.

Du vil blive grundigt introduceret til det hele, og der er indlagt løbende evalueringssamtaler i praktikforløbet.

Vi forventer, at du:

  • Studerer på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, digitale medier eller lignende
  • Er hjemmevant i sociale medier og ønsker at prøve kræfter med dem i en professionel kontekst
  • Er en skarp kommunikatør og skribent
  • Interesserer dig for kommunikation, PR og digital markedsføring og har mod på at afprøve mange forskellige typer af opgaver inden for feltet
  • Har et stort overblik og trives i en til tider travl hverdag

Publicity er et PR- og kommunikationsbureau baseret i Aalborg og tæller i dag 18 medarbejdere. Vi løser dagligt opgaver inden for kommunikation, sociale medier og digital markedsføring for en lang række offentlige og private kunder.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, stærk teamspirit og fagligt dygtige kolleger. Vi ser forskellighed, som en styrke og tager gerne imod nye idéer fra dig.

Praktikken er fuldtid, og derfor skal du være forberedt på en 37 timers arbejdsuge, men vi er fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet.

Ansøgning

Send ansøgning og CV til HR-ansvarlig Anne Lind på anne@publicity.dk, hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads. Så skynd dig at sende din ansøgning afsted allerede i dag og kom forrest i køen – vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Lind på 22 41 26 15 eller anne@publicity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.