22. marts 2023

Vil du være SoMe-praktikant hos Publicity?

Rumas Publicity LARGE 43

Brænder du for sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn, og drømmer du om at prøve kræfter med digital markedsføring hos et førende kommunikationsbureau? Så er det måske dig, vi mangler på holdet til efteråret 2023.

Som SoMe-praktikant hos Publicity får du mulighed for at sætte uddannelsens teorier i perspektiv og få praktisk erfaring i alle de opgaver, som hverdagen hos et kommunikationsbureau byder på.

Publicity er et PR- og kommunikationsbureau baseret i Aalborg og tæller i dag 30 medarbejdere. Vi løser dagligt opgaver inden for kommunikation, sociale medier og digital markedsføring for en lang række offentlige og private kunder – og det er her, du kommer ind i billedet.

 

Hvad kan du forvente?

Under din praktik vil du komme til at prøve kræfter med mange spændende opgaver inden for digital markedsføring, sociale medier og strategisk kommunikation og få mulighed for at komme med til møder med udvalgte kunder. Dine opgaver vil blandt andet bestå af contentproduktion, community management, influencersamarbejder, udvikling af digitale kampagner, e-mail-marketing mv.

Du vil blive klædt grundigt på til din rolle gennem Publicity Academy – et skræddersyet kompetenceforløb, hvor en række af bureauets specialister giver et indblik i Publicitys kernekompetencer, så du kan blive rustet både fagligt og personligt til at navigere i kommunikationsbranchen.

For at sikre din personlige udvikling vil du også få tilknyttet to faste mentorer, som vil støtte dig under hele forløbet og stå til rådighed for sparring og løbende evaluering.

 

Er vi det rette match?

Vi forestiller os, at du:

  • Studerer på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, digitale medier eller lignende
  • Er hjemmevant i sociale medier og ønsker at prøve kræfter med dem i en professionel kontekst
  • Er en skarp kommunikatør og skribent
  • Interesserer dig for kommunikation, digital markedsføring og PR og har mod på at afprøve mange forskellige typer af opgaver inden for feltet
  • Har et stort overblik og trives i en til tider travl hverdag

 

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en stærk teamspirit og fagligt dygtige kolleger. Vi ser forskellighed som en styrke og tager gerne imod nye idéer fra dig.

Praktikken er fuldtid, og derfor skal du være forberedt på en 37 timers arbejdsuge, men vi er fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet.

 

Ansøgning

Kan du se dig selv være en del af Publicity? Så send din ansøgning og dit CV til digital konsulent Simone Christensen på simone@publicity.dk, hvis du vil sikre dig en fed praktikplads i Aalborg.

Send din ansøgning afsted allerede i dag og kom forrest i køen. Vi har ansøgningsfrist den 1. maj og afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simone Christensen på 22 42 04 92 eller simone@publicity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!