Karriere

Mie På Kontoret

Publicity er en attraktiv arbejdsplads i Aalborg. Blandt vores kunder er nogle af landets mest spændende virksomheder og organisationer, og i samarbejde løfter vi dagligt forskellige PR- og kommunikations-projekter samt digitale kampagner af varierende art.

Vores arbejdsdag er fleksibel og afvekslende, og mulighederne for faglig og personlig udvikling er helt i top. Vi har forskellig baggrund, men alle med udgangspunkt i sprog, tekst, journalistik, strategi, kommunikation og markedsføring.

Hos Publicity er vi ofte på udkig efter nye kolleger på alle niveauer, der kan bidrage til bureauets fortsatte succes. Hvad enten du er et ungt talent eller en erfaren kommunikatør, modtager vi derfor gerne din (upfordrede) ansøgning.

Vi hører fra mange nyuddannede kandidater og er i så tilfælde altid især interesseret i at vide, hvad du har beskæftiget dig med under dit studie og hvilke områder inden for vores arbejdsfelt, du har særlig interesse i at dygtiggøre dig indenfor.

Vil du søge job, så send et opdateret CV med beskrivelser af, hvordan du tidligere har været med til at skabe værdi vha. strategisk kommunikation. Vedlæg en motiveret ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du er en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder og dermed det perfekte match for Publicity - og evt. en udtalelse fra en tidligere arbejdsgiver eller et eksempel på noget af dit bedste arbejde. Hvis det er af nyere dato, ser vi gerne, at du vedhæfter dit eksamensbevis.

Praktik

Vi har også løbende praktikanter fra relevante uddannelser, så send gerne din praktikansøgning i god tid, hvis du vil i betragtning til en praktikplads hos Publicity. Send os en motiveret ansøgning, tidligere eksamensbeviser/karakterblade og relevante anbefalinger.

Ansøgninger, CV mv. skal sendes til mail@publicity.dk.