Karriere hos Publicity

Publicity er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer og en attraktiv arbejdsplads med base i Aalborg. Vi er knap 30 engagerede konsulenter og specialister, der hver dag hjælper en lang række virksomheder og organisationer med at forløse deres potentiale.

Med baggrunde, der spænder bredt fra retorik, sociologi og journalistik til kommunikation, grafisk design og video, har vi en fælles ambition om at gøre en forskel for vores kunder. 

Vores arbejdsdag er fleksibel og afvekslende med rig mulig for faglig og personlig udvikling. Med tillid og ansvar i alle opgaver forsøger vi hele tiden at dygtiggøre os – blandt andet gennem intern vidensdeling eller eksterne kurser.

Vigtigst af alt har vi et stærkt fællesskab med gode menneskelige relationer. Vi tror på, vi bliver bedre til vores arbejde, når vi kommer godt ud af det med hinanden. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer højt – både på kontoret og ude af huset.

Og nå ja, så har vi i øvrigt også egen madordning, kaffe ad libitum og en slush ice-maskine.

BLIV EN DEL AF PUBLICITY

Vi er løbende på udkig efter ambitiøse kommunikationsprofiler, der har lyst til en tilværelse i bureauverdenen.

Er du vores næste 100-meter-mester i PR-kampagner, strategisk kommunikation, sociale medier eller digital markedsføring? Uanset om du er et upcoming PR-talent eller en erfaren kommunikatør, hører vi gerne, hvorfor du er et perfekt match med Publicity.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til job@publicity.dk.

Se vores aktuelle ledige stillinger her
FF Sep 23 4
PUBLICITY DHL 23 1

FÆLLESSKAB

Velkommen i publicitizen-klubben.

Her værner vi mindst lige så godt om vores kollegaer, som vi gør om vores kunder. Vores organisation bygger på en stærk kultur og et godt fællesskab, og vi sætter en ære i at skabe gode sociale relationer på tværs af vores teams – på den måde bliver vi nemlig bedre til vores arbejde.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor fylder sociale arrangementer også meget i kalenderen. Som en sand publicitizen kan du se frem til alt fra fredagsbarer og temafester til fodboldturneringer, keramikkurser, koncerter og biografture.

PUBLICITY ACADEMY

Faglig udvikling er en vigtig del af vores kultur. Vi er et kompetent og sammentømret team med forskellige kompetencer – men vi kan altid blive endnu dygtigere til vores arbejde.

Alle nye ansigter i Publicity gennemgår vores skræddersyede onboading-forløb, Publicity Academy, der klæder både erfarne og grønne profiler bedre på til en karriere hos Publicity.

Publicity Academy består af fem masterclasses, hvor vores egne specialister giver indsigt i Publicitys kernekompetencer.

Her lærer du om alt fra PR i Praksis til Service Excellence og SoMe.

Imagea24i0544
Praktikmesse 9

PRAKTIKANT I PUBLICITY

Vi brænder for at uddanne fremtidens kommunikationstalenter og har en stolt tradition for at tage ambitiøse praktikanter under vores vinger. Faktisk har mange af vores kollegaer startet deres Publicity-karriere som praktikant på bureauet.

Praktikanter er en integreret og vigtig del af holdet, og som praktikant får du hands-on-erfaring med alt fra udvikling af kommunikationsstrategier, pressearbejde og mediekontakt til tekstproduktion og håndtering af sociale medier. Desuden kommer du med ud af huset til møder med udvalgte kunder.

Foruden Publicity Academy får du også tilknyttet en personlig mentor, som følger dig tæt gennem praktikperioden. Mentoren sikrer din personlige udvikling og vil være tilgængelig for både faglig og personlig sparring under hele forløbet.

Vi søger løbende praktikanter til både efterår- og forårssemestre. Hold øje med vores åbne praktikopslag, eller send din ansøgning og CV til job@publicity.dk.