Kompetencer

Publicity er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer. Vi besidder en række kommunikationskompetencer inden for strategisk kommunikation, public relations (PR), sociale medier samt grafisk design og video.

 

Læs mere om vores kompetencer herunder og kontakt os for en uforpligtende drøftelse af, hvordan vi kan flytte din virksomhed eller organisation med strategisk og handlekraftig kommunikation.

STRATEGISK KOMMUNIKATION


Kommunikation mellem virksomheder (btb) og kommunikation til forbrugere (btc) er vigtigere end nogensinde. Forventningerne fra omverdenen til, at du kommunikerer åbent og aktivt, er nemlig steget, og derfor er strategisk kommunikation blevet en vigtig disciplin hos langt de fleste virksomheder og organisationer.

Hos Publicity er vi et rendyrket kommunikationsbureau og PR-bureau med speciale inden for PR, sociale medier. Vi er specialister i at understøtte din forretningsstrategi med strategisk og effektiv kommunikation. 

Læs mere om vores kompetencer inden for Krisekommunikation, Issues Management, Kommunikationsrådgivning, Kommunikationsstrategi og Public Affairs

 

Se vores ydelser her

PUBLIC RELATIONS (PR)

De traditionelle medier optager stadig meget af vores daglige mediebrug – særligt blandt beslutningstagere. Presseomtaler er derfor vigtige for virksomheder, som ønsker at præge dagsordenen via effektiv og troværdig storytelling, der langt overstiger potentialet ved betalte annoncer.

Hos Publicity kan vi hjælpe med at udnytte muligheden for positiv medieomtale optimalt, og vi har mange års erfaring med at vinkle og skrive historier målrettet stort set alle grene af dags- og fagpressen. 

Se vores ydelser her

SOCIALE MEDIER

Få succes med din kommunikation på sociale medier og skab resultater med målrettet digital markedsføring, employee advocacy og influencer marketing.

Vi er specialister i strategisk håndtering af sociale medier og digitale kampagner, og vi løser i dag opgaver for en lang række kunder på fx Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Vi lægger gerne strategien for din virksomheds online tilstedeværelse, så I kan levere effektivt, målbart og engagerende indhold til de rette målgrupper på de rette platforme.

Vi deler også gerne ud af vores viden via rådgivning samt på kurser og workshops.

Se vores ydelser her

GRAFISK DESIGN OG VIDEO

Vi genkender brands gennem visuelle fortællinger og levende billeder. Derfor er valget af grafisk indhold et afgørende element i mødet med potentielle kunder, når I kommunikerer på sociale medier, nyhedsbreve, i trykt salgsmateriale eller på virksomhedens hjemmeside.

Vi hjælper dig med at udfolde dine æstetiske budskaber på tværs af medier, der inspirerer til engagement og handling.

Se vores ydelser her

INTERNATIONAL

I en stadig mere globaliseret verden er behovet for international funderet kommunikation kun steget. For når virksomheder vækster ud over landets grænser, hvor nye markeder og målgrupper skal erobres, er kommunikationen nødt til at følge med.  

Hos Publicity hjælper vi flere kunder med at sætte et markant, international aftryk gennem PR og kommunikation. Vi er leveringsdygtige i engelske tekster, der hjælper dig med at understøtte din internationale tilstedeværelse eller vinde fodfæste i nye markeder og hos nye målgrupper.

Se vores ydelser her
Rumas Publicity Large 13 (1)

Lad os kontakte dig

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig inden for PR, kommunikation eller sociale medier?
Send os dine oplysninger, og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller møde.