LL Framehouse Baggrundsbillede Til Webcase

Publicity hjælper Lilleheden på digitale og sociale medier

 

Den førende limtræsproducent, Lilleheden, har indgået et samarbejde med Publicity, der omfatter varetagelsen af virksomhedens sociale medier samt SEO-optimering af hjemmesiden.

 

Lilleheden, der er en klimabevidst, innovativ og specialiseret limtræsproducent med kontor og produktionsfaciliteter i Hirtshals, har betroet varetagelsen af deres Facebook og LinkedIn til Publicity. Opgaven indebærer løbende håndtering af indhold på Lillehedens sociale medier, hvor virksomhedens miljøbevidste profil, imponerende referencer og bæredygtige limtræsprodukter er i fokus.

Publicity har også hjulpet med at bearbejde og SEO-optimere tekstindholdet på Lillehedens hjemmeside, hvor udgangspunktet var at skabe rammerne for en brugervenlig oplevelse med ubesværet søgeadgang til sidens indhold.

Skal vi hjælpe dig med at optimere din hjemmeside eller håndtere dine sociale medier på effektiv og engagerende vis? Kontakt digital rådgiver Jacob Mark Jensen på telefon 4032 9317 til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.