Referencer

 

Vis alle referencer
inden for
  • Alle kategorier
  • PR
  • Strategisk kommunikation
  • Sociale medier
  • Design & grafik
Engaard
A Enggaard
PR

A. Enggaard

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer, der fokuserer entydigt på ansvarlighed, og som altid har været et familieejet selskab.
Aalborg Cover 800X480
Aalborg Kommune
PR Strategisk kommunikation

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune er landets tredjestørste kommune med 215.312 indbyggere og sjettestørste målt på areal.
Aalborg Lufthavn
Logo
PR Strategisk kommunikation

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn, der i 2018 kunne fejre 80-års jubilæum, er Danmarks tredjestørste lufthavn med mere end 1.500.000 årlige passagerer.
Portland
Aalborg Portland Cementir Holding Logo
PR Strategisk kommunikation

Aalborg Portland

Aalborg Portland er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største og mest ressourceeffektive cementfabrikker.
Aalborg Universitet
Aalborg Universitet
PR Sociale medier

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet (AAU) er en dynamisk og innovativ, selvejende forsknings- og uddannelsesinstitution. AAU har afdelinger i København og Esbjerg og havde i 2019 omkring 20.000 studerende.
AAU Executive
AAU Executive
Sociale medier

AAU Executive

AAU Executive er Aalborg Universitets skole for efteruddannelse inden for management-området. Skolen varetager i dag drift og udvikling af MBA og HD-uddannelserne.
AAU Institut for Energiteknik
AAU Institut For Energiteknik
PR Sociale medier

AAU Institut for Energiteknik

Institut for Energiteknik har til formål at undervise, formidle og forske inden for det samlede energitekniske område med henblik på at løse aktuelle samfundsrelevante problemstillinger.
AAU Institut for Kultur og Læring
INSTITUT FOR LÏring OG FILOSOFI RGB
PR Sociale medier

AAU Institut for Kultur og læring

Institut for Kultur og Læring danner ramme om forskningsmiljøer og uddannelser, der beskæftiger sig med kultur, samfund, virksomheder og organisatoriske praksisser.
ABC Pavilloner
ABC Pavilloner Logo

ABC Pavilloner

ABC Pavilloner er specialister inden for både midlertidige og permanente modulløsninger, som sælges og udlejes til alle formål, herunder kontorlokaler, undervisningslokaler, genhusningsløsninger m.m.
Alfa Laval
Alfa Laval
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Alfa Laval

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og procestekniske løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.
Ambercon
Ambercon

Ambercon

Ambercon er en af Danmarks førende producenter af beton-elementer. Ambercon har siden etableringen i 1965 været familieejet og leverer i dag komplette beton-elementer til hele Skandinavien.
AniCura
Anicura Logo Liggande Rgb

AniCura

AniCura blev med etableringen i 2011 den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden. AniCura er specialiseret i pleje og behandling af kæledyr.
Arctic Group
Artic Group

Arctic Group

Arctic Group er en eksportkoncern med speciale i det nordatlantiske område. Koncernen leverer kolonialvarer, dagligvarer og udsalgsvarer til private virksomheder og offentlige institutioner på Grønland, Færøerne og Island.
Beierholm
Beierholm
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Beierholm

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder med kompetente medarbejdere og kontorer fordelt over hele landet.
BioMar
Biomar Logo
PR

BioMar

BioMar er verdens 3. største leverandør af kvalitetsfoder til industrialiseret fiskeopdræt. På verdensplan leverer BioMar foder i omkring 80 lande til mere end 45 forskellige arter.
BIRN
BIRN

BIRN

BIRN er et af Nordeuropas største støberier med rødder helt tilbage til 1896. En af virksomhedens kernekompetencer er at tilbyde totalservice på alle ydelser i forbindelse med et støbeprojekt – fra idé til færdigt produkt.
Bladt Industries
Bladt Industries

Bladt Industries

Bladt Industries har siden etableringen vokset sig til en stor international entreprenørvirksomhed specialiseret i komplekse stålkonstruktioner. Bladt Industries er blandt andet førende inden for offshore-konstruktioner til havvindmøller.
Blue World Technologies
Blueworldtechnologies Logo

Blue World Technologies


Borg Automotive
BORG LOGO

Borg Automotive

BORG Automotive er i dag blandt Europas største refabrikeringsvirksomheder inden for autoreservedele til automobilindustrien. Virksomheden beskæftiger mere end 1.700 medarbejdere.
Tom baggrund
Brainsbusiness
Design & grafik PR Strategisk kommunikation

BrainsBusiness

BrainsBusiness bidrager til, at den nordjyske IKT-klynge anerkendes som en af de mest attraktive og konkurrencedygtige IKT-klynger i Europa.
Tom baggrund
Br├©Nderslev Logo Gr├©N@4X

Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune er en kommune i Region Nordjylland med knap 37.000 indbyggere.
Bøjsø
Boejsoe Logo 2018 Red Box

Bøjsø Døre og Vinduer

Bøjsø døre & vinduer leverer nicheproduktet koblede vinduer og -døre til historiske og bevaringsværdige bygninger. Virksomheden beskæftiger næsten 50 medarbejdere og har siden 2017 været en del af Europas største vindueskoncern Inwido.
Børsen Executive Club
Borsen Executive Club
PR

Børsen Executive Club

Børsen Executive Club er en medlemsklub, som giver mulighed for at udvikle sine kompetencer som leder med inspiration fra Danmarks mest anerkendte ledelsesprofiler.
Cembrit
Cembrit Logo Med Payoff
PR Strategisk kommunikation

Cembrit

Cembrit har udviklet og produceret byggematerialer af fibercement siden 1927. Virksomheden har hovedkontor i Danmark, men opererer i 20 lande på verdensplan.
Cimbria
Cimbria

Cimbria

Cimbria er verdensledende inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulkprodukter.
Commentor
Commentor 1200Px RGB

Commentor

Commentor rådgiver, udvikler og vedligeholder forretningskritiske it-systemer for de største virksomheder i Danmark samt en række offentlige styrelser og ministerier.
Nobg
Concept Living By ABC Logo Kopier 02

Concept Living

Concept Living, som er søstervirksomhed til ABC Pavilloner, er specialister inden for præfabrikeret modulbyggeri til bl.a. undervisningsinstitutioner, ungdoms- og seniorboliger og kontordomiciler.
DanCenter
Dancenter Logo (1) (3)

DanCenter

DanCenter er en af Danmarks førende feriehusudlejere og har 65 års erfaring med at etablere kontakt mellem udlejere af ferieboliger og interesserede lejere.
Danmarks Radio
Danmarks Radio

Danmarks Radio

DR blev etableret den 1. april 1925 og er i dag den største udbyder af public service i det danske mediemarked. Mediehuset har til formål at samle, udfordre og oplyse Danmark.
Dansk Kyst- og Naturturisme
Dansk Kyst Og Naturturisme
PR Strategisk kommunikation

Dansk Kyst- og Naturturisme

Dansk Kyst- og Naturturisme er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at udvikle og skabe vækst i kyst- og naturturismen i Danmark.
Tom baggrund
Dava Foods Logo
PR Strategisk kommunikation

Dava Foods

Dava Foods er Skandinaviens største leverandør af skalæg og æggebaserede produkter. Virksomheden har hovedkontor i Hadsund, men opererer i 5 lande i Nordeuropa.
Davidsen
Davidsen

Davidsen

Davidsen er en familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Selskabet har i dag forretninger i Danmark og en enkelt i Grønland.
Det Obelske Familiefond Unsplash
Det Obelske Familiefond
Design & grafik

Det Obelske Familiefond

Det Obelske Familiefond er en uddelingsvirksomhed, som støtter almennyttige formål med fokus på Nordjylland, mental sundhed og kunst. Fondet har kontor i København og donerer hvert år for et trecifret millionbeløb.
Ejlskov
Ejlskov
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Ejlskov

Ejlskov er førende i verden inden for biooprensning af jord- og grundvandsforurening. Ejlskov hjælper og rådgiver industrivirksomheder, olieselskaber, kemivirksomheder og ejedomsudviklere med at kortlægge og eliminere forureninger på en effektiv og skånsom måde.
Eniig
Eniig Logo
PR

Eniig

Eniig er et dansk fiber- og energiselskab, der efter fusionen med energiselskabet SE har det nye navn Norlys. Norlys er Danmarks største integrerede tele- og energikoncern.
Erhverv Norddanmark
Erhverv Norddanmark

Erhverv Norddanmark

Erhverv Norddanmark er Nordjyllands største erhvervsorganisation, der samler virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, service og liberale erhverv i bestræbelserne på at gøre Nordjylland til et attraktiv sted at drive virksomhed i.
Euro Accident
Euro Accident Pink Logo

Euro Accident

Euro Accident er et svensk livsforsikringsselskab med ansatte i Sverige og Danmark. Euro Accident er specialiserede i risiko-, gruppe- og sundhedsforsikring og til at forebygge eller forhindre langtidssygeorlov med foranstaltninger i deres forsikring.
Feriepartner Danmark (2)
Feriepartner Danmark

Feriepartner Danmark

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale selvstændige feriehusbureauer, som formidler feriehusudlejninger direkte mellem husejer og europæiske feriegæster.
FGU Himmerland
FGU Logoofficiel S
PR Sociale medier

FGU Himmerland

FGU Himmerland arbejder for, at alle unge i Vesthimmerland, Mariagerfjord og Rebild Kommuner skal have de rette forudsætninger for uddannelse, der understøtter deres personlige udvikling og faglige vækst.
Tom baggrund
Fibertex Personal Care Logo
PR

Fibertex Personal Care

Fibertex Personal Care er en af verdens største producenter af spunbond/spunmelt nonwovens til hygiejneindustrien. Virksomheden beskæftiger ca. 765 medarbejdere på verdensplan.
Tom baggrund
Fibertex Nonwovens

Fibertex Nonwovens

Fibertex Nonwovens blev etableret i 1968 og er i dag blandt Europas førende producenter af ikke-vævede tekstiler, der bliver anvendt inden for en lang række industrielle produktområder.
Frandsen & Søndergaard
Frandsen & Søndergaard

Frandsen & Søndergaard

Frandsen & Søndergaard er et rådgivende ingeniørfirma, der igennem årene har været fast rådgiver for en lang række privatpersoner, boligselskaber og offentlige bygherrer.
Friis
Friis Logo
PR

Friis

Friis åbnede i marts 2010 og er et moderne shoppingcenter i hjertet af Aalborg. Shoppingcentret byder på et stort udvalg af butikker inden for mode, bolig og livsstil med bl.a. Magasin du Nord.
FROVIN
Frovin Logo August2015

FROVIN Vinduer og Døre

Frovin Vinduer & Døre er et af Danmarks største brands inden for koblede vinduer og -døre, som især bliver anvendt til ældre og bevaringsværdige bygninger for at bevare den oprindelige arkitektur.
Frøslev Træ
Frøslev Træ

Frøslev Træ

Frøslev Træ A/S er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontoret beliggende i Frøslev og øvrige kontorer i Aarhus og Albertslund. Frøslev er en træforarbejdende virksomhed med et bredt sortiment af standardiserede og modificerede træløsninger.
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland (1)
PR

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har eksisteret siden 1975 og er en Danmarks største turistattraktioner og råder over mere end 60 forlystelser, heriblandt Danmarks største vandland. Forlystelsesparken blev i 2019 kåret til Nordens bedste sommerland.
Gabriel
Gabriel Logo
PR

Gabriel

Gabriel blev grundlagt helt tilbage i 1851 og har hovedsæde i Aalborg. Virksomheden er Europas førende leverandør af møbeltekstiler.
GateHouse
Gatehouse

GateHouse

GateHouse Telecom udvikler softwareløsninger og testudstyr til den internationale satellitkommunikationsindustri. GateHouse Telecom tilbyder også rådgivning inden for software, hardware og systemintegration.
Genan
Genan Logo
PR

Genan

Miljøvirksomheden Genan er verdens største recycler af dæk med fabrikker i Europa og USA. Genan arbejder aktivt med recycling af dæk med henblik på at skabe en mere bæredygtig ressourceanvendelse af brugte dæk.
Glaseksperten
Logo Kvadrat Ny

Glaseksperten

Glaseksperten er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger i Danmark og udlandet. Virksomheden har hovedsæde i Hjørring og beskæftiger 230 ansatte.
GPV Production
GPV Logo

GPV International

GPV er Danmarks største og blandt Europas største producenter af elektronik- og elektromekaniske produkter. Virksomheden har mere end 50 års erfaring og beskæftiger 4.000 medarbejdere på verdensplan.
Green Instruments
Green Instruments

Green Instruments

Green Instruments specialiserer sig i teknologi omhandlende emissionskontrol, vand- og gasovervågning, faredetektion og energioptimering for at sikre mere bæredygtig og sikker skibsdrift
Grøn Gas
Grøn Gas

Grøn Gas

GrønGas består af to biogasanlæg beliggende i Hjørring og Vrå. GrønGas Hjørring blev etableret i 2001 og erfaringer fra dette anlæg blev brugt til at etablere GrønGas Vrå i 2016.
Handelsbanken
Handelsbanken
PR

Handelsbanken

Handelsbanken er med over 800 filialer verden over blandt Nordens største banker. Banken blev etableret i Sverige i 1871 og har i dag filialer i seks forskellige lande, heriblandt Danmark.
Hanstholm Havn
Logo (1)
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Hanstholm Havn

Hanstholm Havn er Danmarks førende konsumfiskerihavn og huser Danmarks største fiskeauktion. Havnen kunne i 2017 fejre 50-års jubilæum og skaber lokalt omkring 2.300 arbejdspladser i Thisted Kommune.
Haugaard-Braad
Haugaard-Braad

Haugaard-Braad

Haugaard-Braad er et af Nordjyllands førende advokatvirksomheder og tilbyder juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og offentlige myndigheder i hele Nordjylland.
Himmerland Golf & Spa
Himmerland Golf & Spa

Himmerland Golf & Spa

Himmerland Golf & Spa Resort tilbyder en lang række oplevelser for hele familien. Resortet byder bl.a. på tre golfbaner, bowlingcenter, spa og badeland.
Hirtshals Havn
Hirtshals Havn

Hirtshals Havn


Hjulmand Kaptain
Hjulmandkaptajn
PR

Hjulmand Kaptain

HjulmandKaptain er en af Danmarks største advokatvirksomheder med over 150 medarbejdere. Virksomhedens kunder omfatter bl.a. erhvervskunder, foreninger, offentlige institutioner og kommuner.
House Of Energy
House Of Energy Logo
PR

House of Energy

House of Energy er Danmarks grønne energiklynge, der har som formål at samle energibranchens aktører. House of Energy arbejder med at styrke samarbejdet og videndelingen mellem aktører inden for energisektoren.
Huscompagniet (1)
Huscompagniet Logo

HusCompagniet

HusCompagniet er Danmarks største og ældste husbygger og har siden 1972 bygget mere end 17.000 nye huse. Typehusproducenten har i alt 15 lokalafdelinger rundt omkring i landet.
Hydra Specma
Hydraspecma Logo

Hydra Specma

HydraSpecma er en produktions-, handels- og ingeniørvirksomhed med speciale i hydrauliske komponenter og systemer til industrien. Virksomheden har hovedsæde i Skjern, og betjener kunder over hele verden.
Intego
Intego Logo 1 CMYK Lille
PR Strategisk kommunikation

Intego

Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner. I dag har virksomheden mere end 800 medarbejdere og assisterer virksomheder med el-teknik, mekanisk service, automation og infrastruktur.
Invest in Aalborg
Invest in Aalborg

Invest in Aalborg

Invest in Aalborg er et partnerskab mellem Aalborg Havn, NOVI Research Park, Aalborg Universitet og Aalborg by. Organisationens formål er at udbrede viden om Aalborg og at tiltrække internationale investorer til Aalborg og Nordjylland.
Inwido
Inwido
PR Sociale medier

Inwido

Inwido er Europas førende vindueskoncern og omfatter de store danske vinduesproducenter KPK Døre & Vinduer, Outline Vinduer, Outrup Vinduer & Døre, Frovin Vinduer & Døre, Bøjsø Døre & Vinduer.
Keflico
Keflico

Keflico

Keflico er en danskejet trævirksomhed, som siden 1953 har serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for den træforbrugende industri samt de danske tømmerhandler og byggemarkeder.
KPK (1)
Kpklogo Frame Blue White RGB

KPK Døre og Vinduer

KPK Døre og Vinduer, som er en del af Inwido-koncernen, er blandt Danmarks førende producenter af døre og vinduer. Virksomheden ligger i Nykøbing Mors og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.
Lalandia
Lalandia Negativ Rgb
PR Strategisk kommunikation

Lalandia

Lalandia råder over to feriecentre i Rødby og Billund, der begge er blandt de mest besøgte turistattraktioner i Danmark. Feriecentrene rummer bl.a. feriehuse, badeland, restauranter og skøjtehal.
Lilleheden
Lilleheden
Design & grafik PR Sociale medier

Lilleheden

Lilleheden er en innovativ og klimabevidst limtræsproducent med produktionsfaciliteter og kontor i Hirtshals. Lilleheden har siden etableringen i 1930 leveret limtræ til utallige byggeprojekter i både ind- og udland.
Magasin du Nord
1200Px Magasin Du Nord Logo.Svg
PR

Magasin du Nord

Magasin du Nord er en kæde af stormagasiner, der blev grundlagt i 1868 i Aarhus. Kæden specialiserer sig bl.a. i mode, interiør og livsstil og råder over varehuse i seks danske byer.
Martec
MARTEC

Martec

MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Institutionen udbyder skibsassistent, Maritim Student, skibsmaskinist, maskinmester, sætte-, kyst eller fiskeskipper, styrmand og skibsfører uddannelserne.
Mekoprint
Mekoprint

Mekoprint

Mekoprint er en familieejet dansk virksomhed, der beskæftiger ca. 500 medarbejdere verden over. Virksomheden tilbyder en lang række løsninger inden for mekanik og elektronik.
Melsen Fonden
Melsen Fonden

Melsen Fonden

Melsen Fonden blev etableret i juli 2020 og har fire overordnede formål: at yde økonomisk støtte til personer, som på grund af sygdom eller andre ikke selvforskyldte forhold er i økonomisk trang, til sygdomsbekæmpelse og forskning i samme, til forbedring af dyrs forhold samt til samfundsmæssige og velgørende formål i almindelighed – alt sammen med afsæt i Nordjylland.
Migatronic
Migatronic
PR Sociale medier

Migatronic

Migatronic har udviklet svejseløsninger til jern- og maskinindustrien de sidste 50 år, og svejsekoncernen er i dag blandt verdens førende leverandører af svejsemaskiner og automatiserede svejseanlæg.
MMT
Logo Højformat Website
PR Sociale medier

MMT

Master in Management of Technology (MMT) er en efteruddannelse på Aalborg Universitet med særligt fokus på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi.
Mosaikhjørnet
Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet har i flere end 55 år været specialister inden for fliser, klinker og mosaikker og tilbyder løsninger til både private og erhverv.
Motorstyrelsen
Motorstyrelsen
PR Sociale medier

Motorstyrelsen

Styrelsen er en del af Skatteforvaltningen og har som kerneopgave at sikre, at alle motorkøretøjer er korrekt registreret, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et gennemskueligt grundlag.
Aarhus MT Højgaard
Mt Hoejgaard360x180
PR

MT Højgaard

MT Højgaard har mere end 100 års erfaring og er blandt de førende bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Virksomheden udfører opgaver i Danmark og udlandet.
Kul Aalborg Kulturhus
Musikkens Hus Logo
PR Strategisk kommunikation Design & grafik

Musikkens Hus

Musikkens Hus er en af Skandinaviens største og flotteste bygninger dedikeret til musik. Huset er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au og blev indviet i marts 2014.
Newbalance
New Balance Logo Png Open 2000
Sociale medier

New Balance

New Balance er en af verdens største sportsbrands inden for sko og beklædning. New Balance blev grundlagt i Boston i USA og er i dag en global virksomhed.
NILLES Rejser (1)
Nilles Rejser

Nilles Rejser

NILLES Rejser er et dansk rejseselskab, der tilbyder rejser til mere end 150 rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk. I 2019 havde selskabet hele 27.000 rejsende.
Nordjyllands Trafikselskab
Nt Logo Sort
PR Strategisk kommunikation

Nordjyllands Trafikselskab

Nordjyllands Trafikselskab – bedre kendt som NT – blev grundlagt i 2007 og forbinder Nordjylland med busser og tog.
Nordjyske Bank
Nordjyske Bank
PR Strategisk kommunikation

Nordjyske Bank

Nordjyske Bank har siden 2018 været en del af Ringkøbing Landbobank og omsatte i 2019 for 1.245 mio. kr. Banken har i dag afdelinger i Jylland og på Sjælland.
Nordjyske Medier
Nordjyske Medier

Nordjyske Medier

Nordjyske Medier er med en historie, der strækker sig tilbage til 1767, Danmarks næstældste medievirksomhed og udgiver bl.a. dagbladet Nordjyske Stiftstidende og 26 lokale ugeaviser.
Norlys
Norlys

Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede tele- og energikoncern, der forsyner over 1. million adresser med elektricitet og internet.
NorthSide
Northside Logo

NorthSide

NorthSide er dansk festival, der startede i 2010 og siden har udviklet sig til at være en tredages festival fyldt med danske og internationale artister. Festivalspladsen er beliggende i Eskelunden i det sydlige Aarhus.
Outline Vinduer
Outline Logo

Outline Vinduer

Outline Vinduer, som blev grundlagt i 1989 og har hjemme i Farsø, er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og -døre.
Outrup
Outrup Vinduer

Outrup Vinduer og Døre

Outrup Vinduer og Døre har eksisteret siden 1968 og har i dag 149 medarbejdere. Virksomheden har siden 2018 været en del af Europas største vindueskoncern Inwido.
Phillips-Medisize
Phillips Medisize

Phillips-Medisize


Aalborg Havn
Aalborg Havn Logo
PR

Port of Aalborg

Port of Aalborg er en moderne indlandshavn med et 360 graders opland, multimodale logistikløsninger og fokus på realiseringen af Aalborg Kommunes erhvervs- og bæredygtighedsstrategi.
RTX1
Rtxlogo

RTX

RTX udvikler og producerer tilpassede trådløse kommunikationsløsninger for store firmaer verden over. Virksomheden har hovedsæde i Danmark, men har også afdelinger i USA og Hong Kong.
Sanistål
Sanistaal
PR

Sanistål

Sanistål er en af Danmarks førende grossistvirksomheder og hovedleverandør til bl.a. byggeriet og industrien Virksomheden beskæftiger 1.200 medarbejdere i Danmark og udlands.
Scandi Byg
Scandibyg Logo Black

Scandi Byg

Scandi Byg er dansk markedsleder inden for industrielt fremstillet byggeri og specialister i udvikling og produktion af modulbyggeri til det private og offentlige.
Tom baggrund
Schouw

Schouw & Co.

Schouw & Co. er et af Danmarks største industrikonglomerater og omsætter årlig for 20,9 mia. kr. Selskabet beskæftiger gennem deres seks porteføljevirksomheder næsten 7.000 medarbejdere på verdensplan.
Serman & Tipsmark
Serman Og Tipsmark

Serman & Tipsmark

Serman & Tipsmark er blandt de førende hydraulikvirksomheder i verden og leverer skræddersyede hydraulikløsninger til kunder i ind- og udland særligt inden for industrien, offshore/marine og energisektoren.
Skagenfood
Skagenfood Logo

Skagenfood

Skagenfood blev etableret i 2001 og har hjemme i den nordjyske fiskerby Strandby. Virksomheden leverer måltidskasser med fileter af årstidens friske fisk, kød eller fjerkræ direkte til hoveddøren.
Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Logo

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort er et feriecenter beliggende i den smukke nordjyske natur helt ud til Vesterhavet med omtrent 300 ferieboliger og masser af aktiviteter for alle generationer hele året rundt.
Sol og Strand
Sol Og Strand
PR

Sol og Strand

Sol & Strand er et af Danmarks førende udlejningsbureauer for feriehuse. Bureauet blev etableret i 1979 og råder i dag over 21 afdelinger, der samlet varetager udlejning af omkring 6.500 feriehuse.
Spar Nord
Sparnord
PR Strategisk kommunikation

Spar Nord

Spar Nord er en af Danmarks største banker og beskæftiger i dag omkring 1.518 medarbejdere landet over. Banken har hovedsæde i Aalborg, men driver 49 filialer i Danmark.
Spritten Fabrik
Spritten Højformat M Payoff

Spritten

I 1931 byggede De Danske Spritfabrikker et stort fabriksanlæg i den vestlige del af Aalborg ned til Limfjorden. Området kendes i dag som Spritten og bliver nu omdannet til en ny bydel, som vil være præget af kunst, arkitektur og gastronomi.
Stigsborg Havnefront
Stigsborg Havnefront

Stigsborg Havnefront

Stigsborg Havnefront er et af Danmarks største kystnære udviklingsprojekter og er en helt ny bydel i Aalborg. Byggeriet vil resultere i bl.a. 4.000 boliger, skoler, plejehjem og butikker.
Swedoor
Swedoor Jeld Wen
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Swedoor/Jeld-Wen

JELD-WEN blev grundlagt i 1960 og er i dag en af verdens største producenter af døre og vinduer med 20 fabrikker på verdensplan. I Danmark markedsføres virksomheden under brandet SWEDOOR.
Timberman
Timberman Logo

Timberman

Timberman har siden 2001 været specialister i at udvikle, markedsføre og sælge hårde gulvbelægninger som træ, kork og vinyl. I dag er virksomheden ejet af Amorim Group i Portugal.
TL Byg
TL Byg

TL Byg

TL BYG A/S er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder med specialer inden for byudvikling, bæredygtigt byggeri, akustik og kulturarv. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 200 medarbejdere.
Tibnor
TIBNOR

Tibnor

Tibnor er Nordens største distributør af stål og metaller. Virksomheden forsyner industrien i Norden og de baltiske lande og beskæftiger omkring 1.200 ansatte i syv lande.
Tomex
Tomex PB
Sociale medier

Tomex

Tomex er en dansk fødevaregrossist med hovedsæde i Hasseris og salgsafdelinger verden over. Virksomheden handler med friske og frosne fødevarer som kød, fjerkræ, fisk og grøntsager.
Trekantområdet
Trekantområdet Danmark

Trekantområdet Danmark

Trekantområdet er Danmarks ældste business region og er i dag et tværkommunalt samarbejde mellem syv kommuner med en vision om at skabe vækst, jobs og udvikling i Trekantområdet.
Træ i Byggeriet
Logo RGB
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

Træ i Byggeriet

Træ i Byggeriet er en forening bestående af en lang række toneangivende virksomheder inden for byggesektoren, som alle har træ som primær aktivitet. Foreningens formål er at øge anvendelsen af træ i byggeriet fra nuværende otte procent til 20 procent frem mod 2030.
UCN
UCN
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

UCN

UCN står for University College Nordjylland og er en professionshøjskole med afdelinger i Hjørring, Thisted og Aalborg. UCN udbyder bl.a. erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser.
Unicon
Logo (2)
PR Sociale medier

Unicon

Unicon er Danmarks førende producent og leverandør af færdigblandet beton til private og professionelle. Virksomheden blev grundlagt i 1926 og har i dag betonfabrikker landet over.
Vesthimmerlands Kommune
Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune ligger i Region Nordjylland og har knap 37.000 indbyggere.
Vindunor
Vindunor

Vindunor

Vindunor er en nordjyske, familieejet vinduesfabrik, der producerer døre og vinduer af dansk kvalitet. Vindunor var tidligere en del af Glaseksperten Vinduer og Døre, men har siden januar 2022 været en selvstændig virksomhed.
VisitAalborg
Visitaalborg
PR Sociale medier

VisitAalborg

VisitAalborg er Aalborgs officielle turistorganisation, der arbejder med udvikling af turismen i byen og markedsføring af Aalborg som feriedestination og kongres- og konferenceby.
VisitNordjylland
Logo Visitnordjylland Stor
PR Sociale medier Strategisk kommunikation

VisitNordjylland

VisitNordjylland har til formål at fremme udviklingen af turismen i Nordjylland og markedsføre regionen i ind- og udland.