Topbanner Til Videoer

Publicity puster nyt liv i Vesthimmerlands Kommune

 

Publicity har hjulpet Vesthimmerlands Kommune med at skabe en ny visuel identitet, der skal sikre tidssvarende, genkendelig og konsekvent kommunikation med lokal appel på tværs af kontaktflader.

Publicity har i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune udviklet en ny visuel identitet og en omfattende designmanual, der indeholder retningslinjer, skabeloner og aktiver til fysiske og digitale kommunikationsmaterialer. Her havde kommunen behov for et design, der ikke blot var tidssvarende, men også brugervenligt for kommunens ansatte og i overensstemmelse med de gældende lovkrav for webtilgængelighed.

Borgerne i kommunen har spillet en central rolle i udviklingen af den nye visuelle identitet ved at dele deres opfattelser af Vesthimmerlands kendetegn. Valget af farver og grafiske elementer tager derfor udgangspunkt i områdets unikke kendetegn såsom Limfjorden, den flotte kyststrækning og de varierende naturlandskaber.

Publicity har desuden udviklet et mediegalleri med udvalgte billeder og videoer fra Vesthimmerland, der løbende kan anvendes i kommunens publikationer, online tilstedeværelse, messeudstyr mm.

 

 


Hvis du går med overvejelser om at forny din virksomheds visuelle udtryk, er du velkommen til at række ud til os.

Kontakt os her