Medlemsnyt Topbanner

Publicity styrker kendskabet til lokale antenneforeninger

 

I samarbejde med den landsdækkende tv- og internetudbyder Norlys arbejder Publicity på at øge synligheden af lokale antenneforeninger på tværs af hele landet. Det sker gennem et lokalt medlemsmagasin med titlen Medlemsnyt, der udkommer to gange årligt.

Konkurrencen inden for tv- og internetudbydere er tiltagende, og det er derfor afgørende, at lokale antenneforeninger formår at appellere til beboerne i nærområderne, hvis de vil hverve nye medlemmer og fastholde de eksisterende.

I samarbejde med Norlys og en række lokale antenneforeninger har Publicity derfor skræddersyet en ny og forbedret udgave af magasinet Medlemsnyt, som foreningerne distribuerer til medlemmerne både digitalt og i en printet version.

Med Medlemsnyt-magasinerne formidler de lokale antenneforeninger ikke blot information, men skaber autenticitet og engagement blandt nærområdets beboere. Mens den trykte udgave giver mulighed for taktil fordybelse, sikrer den digitale udgave praktisk tilgængelighed.

Formålet med magasinerne, hvor Publicity har stået for projektledelse, indholdsproduktion og grafisk opsætning, er at styrke det lokale kendskab til antenneforeningerne samt øge relevansen af indholdet. I magasinerne kan medlemmerne læse lokale artikler, få gode råd, finde information om generalforsamlinger, få et overblik over pris- og kanaloversigt og meget mere.

Hvis din virksomhed har et lignende projekt, som Publicity kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt