07. januar 2019

GateHouse Telecom: PR med globalt aftryk

Shutterstock 192645464

Hos Publicity er vi specialister i PR – også udenfor landets grænser. Blandt andet hjælper vi den danske satellitkommunikationsvirksomhed GateHouse Telecom med at opnå højere synlighed i internationale fagmedier.

Forfatter

Esben Lind
Direktør og rådgiver

Kontakt

esben@publicity.dk

Esben

GateHouse Telecom udvikler softwareløsninger til den internationale satellitkommunikationsindustri. Den danske virksomhed med base i Nørresundby har dyb viden om de globale kommunikationsinfrastrukturer, som i høj grad er båret af satellitsignaler.

Publicity hjælper i dag GateHouse Telecom med at trænge igennem i de internationale fagmedier. Det globale medielandskab er stort, men baseret på grundig research, har vi udvalgt en række fagmedier indenfor satellit- og telekommunikationsindustrierne, som Gatehouse Telecom og deres højteknologiske produkter er relevante for. Det har givet en stor synlighed i internationale fagmedier

Vores produkter er meget komplekse og kan være svære at kommunikere ud – selv til de mest hardcore fagmedier. Alligevel har Publicity formået at formidle vores historier og budskaber, så vi har fået omtale i en række internationale fagmedier, Marketing manager hos GateHouse Telecom, Anne Lundsted Poulsen

- Presseindsatsen resulterede også i et samarbejde med et af de førende fagmedier inden for flykabineindustrien, Connected Aviation Today, hvor vi fik mulighed for at skrive en klumme om fremtiden inden for internetforbindelse i fly og vigtigheden af at teste nye applikationer, som er et marked, der er meget interessant for os, fortæller Anne Lundsted Poulsen.

GateHouse Telecom leverer satellitkommunikationsudstyr til en bred skare af kunder - fra private virksomheder og offentlige institutioner til militære organisationer. Derfor er det vigtigt konstant at holde lys i skiltet med en målrettet presseindsats, der har fokus på aktuelle og relevante emner for det enkelte medie og dets læsere.

- Flere og flere virksomheder bliver specialiseret i en sådan grad, at de kan spille en rolle på topplan i den internationale konkurrence. Her er det helt afgørende at være meget synlig over for virksomhedens smalle målgruppe, der måske er spredt over hele verden. Det er vores fornemmeste opgave at matche virksomhedens kommercielle interesser med emner, medier og målgrupper. Det er i al beskedenhed det, vi kan bidrage med, og det er lykkedes rigtig godt i vores samarbejde med GateHouse Telecom, som har øget sin tilstedeværelse i de internationale medier, fortæller Publicitys direktør, Esben Lind.