10. februar 2022

Kickstart din karriere i bureauverdenen

Imagea24i0544

Brænder du for PR, kommunikation og sociale medier, og drømmer du om at få foden inden for i bureauverdenen? Så har du chancen netop nu. Vi er nemlig på udkig efter PR- og kommunikationspraktikanter til efteråret 2022. 

Er du klar til at lade uddannelsens teorier komme på prøve i den virkelige verden og prøve kræfter med alle de opgaver, som hverdagen hos et af Jyllands største PR- og kommunikationsbureauer byder på? Så læs lige med. 

Hos Publicity jonglerer vi med strategisk rådgivning og eksekvering af PR-kampagner, SoMe-content og digital markedsføring for en lang række private virksomheder og offentlige organisationer. Vi løser opgaver for kunder som Magasin du Nord, Musikkens Hus, Aalborg Universitet, Fårup Sommerland, A. Enggaard og mange flere - og det er her, du kommer ind i billedet. 


Hvad kan du forvente?

Som praktikant vil du få hands-on erfaring med alt lige fra udvikling af kommunikationsstrategier, pressearbejde og mediekontakt til tekstproduktion og håndtering af sociale medier. Du bliver en integreret del af holdet og får mulighed for at komme med ud af huset til møder med udvalgte kunder. Derudover kan du selv præge dit praktikforløb, så det kommer til at afspejle de områder, du gerne vil blive endnu skarpere på. 

På kontoret i Aalborg kommer du til at arbejde side om side med 25 ildsjæle med forskellige specialer inden for pressearbejde, tekstproduktion, digitale medier og grafisk design. 

Vi spiller hinanden stærke og klæder dig derfor grundigt på til konsulentrollen gennem Publicity Academy, som er et kompetenceforløb bestående af fem masterclasses. Her vil en række af bureauets specialister give et indblik i Publicitys kernekompetencer, så du kan blive rustet både fagligt og personligt til at navigere i kommunikationsbranchen.

For at sikre din personlige udvikling vil du få tilknyttet en fast mentor, som vil støtte dig under hele forløbet og stå til rådighed for sparring og løbende evaluering.

Masterclasses og mentormøder vil fylde lige så meget i kalenderen som fredagsbarer og firmaarrangementer. Hos Publicity er der nemlig et stærkt socialt fællesskab, og du kan derfor se frem til at hænge ud med hele holdet til alt lige fra pubcrawls og temafester til koncerter og biografture. 


Fik vi sagt?

  • Praktikken er fuldtid, men vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet og åbne overfor dage med hjemmearbejde
  • Du får stillet alt nødvendigt IT-udstyr til rådighed under dit forløb
  • Du skal ikke bekymre dig om madpakken, da du kommer gratis med på vores frokostordning


Er vi det rette match? 

Vi forestiller os, at du:

  • Studerer på en uddannelse, der rimer på kommunikation eller journalistik
  • Interesserer dig for PR, kommunikation og digital markedsføring
  • Er en stærk skribent, som har helt styr på det med kommaer
  • Har en god forståelse for SoMe-platforme
  • Har mod på at jonglere med mange forskellige typer af kunder og opgaver
  • Kan bevare det kølige overblik i en dynamisk og til tider travl hverdag
  • Er proaktiv og møder udfordringer med et smil på læben

Kan du se dig selv være en del af Publicity? Så send din ansøgning og dit CV til teamledere Sanne Nørbjerg på sanne@publicity.dk eller Gitte Dons på gitte@publicity.dk, hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads.

Vi har ansøgningsfrist fredag den 03. juni kl. 12 og afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sanne Nørbjerg på 23 43 00 44 eller Gitte Dons på 28 30 29 86.

Vi glæder os til at høre fra dig!