24. august 2018

Nu bliver det nemmere for virksomheder at bruge video

Shutterstock 509277655

Facebook præsenterer nu tre nye funktioner, der skal gøre det nemmere for virksomheder at inddrage video i deres markedsføring.

Forfatter

Jacob Mark Jensen
Chefkonsulent og rådgiver

Kontakt

jacob@publicity.dk

Jacob

Facebook har flere gange gjort det klart, at video prioriteres højt i mediets algoritme. Det betyder, at rækkevidden er større end ved andet indhold, hvilket giver mulighed for at nå langt ud med et budskab. Nu lancerer det sociale medie så en række nye funktioner, som gør det nemmere og mindre tidskrævende at anvende video i forbindelse med markedsføring. Særligt mindre virksomheder, som ikke har tid eller ressourcer til større videoproduktioner, kan glæde sig over, at de nu også får mulighed for at hoppe med på videobølgen.

Helt konkret præsenterer Facebook tre nye funktioner:

1. Omdan billeder til video

Snart vil du kunne omdanne billeder til mobiloptimeret video gennem det nye værktøj ”Video Creation Kit”. Her vælger du blot tekst, billede og skabelon ud fra din virksomheds målsætning, som derefter forvandles til en kreativ video. På den måde kan du præsentere dit budskab på en ny og anderledes måde, som samtidig når ud til flere mennesker end et billedopslag.

2. Videobeskæring

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt din video er optaget i det korrekte format. Det bliver nemlig muligt at vælge mellem fire forskellige formater, afhængigt af hvor videoen skal udgives. På den måde sikrer du dig, at dit indhold altid leveres i den størrelse, du har brug for. 

3. Animationsvideoer

Sidst men ikke mindst bliver det muligt at lege med forskellige animationsmuligheder ud fra materiale, som allerede ligger på din side. Du kan blandt andet tilføje baggrunde og billederammer og til sidst omdanne de ønskede elementer til en animeret videosekvens, hvilket tilfører dit opslag en unik og anderledes effekt.

Kilde: Facebook