01. marts 2017

Publicity får søstervirksomhed med fokus på digital markedsføring

DSC00732

Et nyt marketingbureau har set dagens lys i Aalborg. Digital Partners skal hjælpe virksomheder med at få flere kunder i folden ved at tage udgangspunkt i kunde- og adfærdsdata.

Forfatter

Esben Lind
Direktør og rådgiver

Kontakt

esben@publicity.dk

Esben

Adm. direktør hos Publicity Esben Lind er sammen med Lars H. Meyer og Stefan S. Mortensen stiftende partner i Digital Partners, der pr. dags dato er flyttet ind i lokalerne på Brandstrupsgade. 

Publicity er i løbet af sine godt syv leveår vokset fra én til 10 medarbejdere og kundeporteføljen tæller aktuelt over halvdelen af de 100 største virksomheder i Nordjylland. Derfor ses lanceringen af Digital Partners som en naturlig familieforøgelse til gavn for både eksisterende og potentielle kunder.

Digital Partners er ikke det første – og bliver nok heller ikke det sidste – digitale marketingbureau i Aalborg. Alligevel mener kræfterne bag det nyåbnede bureau i Brandstrupsgade, at de skiller sig ud fra mængden. Adm. direktør Lars H. Meyer og direktør Stefan S. Mortensen kommer nemlig fra en forretningsvirkelighed, hvor succes måles i en helt anden målestok end traditionelt set.

Bureauet vil med udgangspunkt i digital kunde- og adfærdsdata arbejde for at forløse virksomhedernes digitale potentiale. Det indebærer blandt andet en nyfortolkning af markedsføringsbudgettet.

Digital Partners skal med andre ord være på forretningens side: Skabe overblik og prioritere i de mange muligheder, der er på tværs af data, søgemaskineoptimering, sociale medier, virksomhedens egne digitale kanaler og så videre. Læs mere om Digital Partners kompetencepalette lige her.