30. august 2023

Vi byder velkommen til Emma og Freja

Freja Emma 6

Hos Publicity er vi glade for at kunne byde velkommen til to nye praktikanter fra Aalborg Universitet, som i det næste halve år skal prøve kræfter med PR, kommunikation og sociale medier.

Vi har fået to nye ansigter på kontoret, Emma Blæsbjerg Frølich og Freja Strynø Christensen, som skal være praktikanter hos os det næste halve år. Emma og Freja er studerende på Aalborg Universitet, hvor de begge læser en kandidat i Kommunikation, og med sig i bagagen har de hver især en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier.

Emma bliver tilknyttet Publicitys B2C-team, hvor hun skal operere med kommunikationsopgaver inden for turisme, forbrug og oplevelser. Emma har erfaring med tekstforfatning, sociale medier og content-produktion hos blandt andet den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS og kommunikationsbureauet Nissen & Co.

Freja skal være en del af Publicitys B2B-team, hvor hun skal beskæftige sig med kommunikationsopgaver såsom sociale medier, PR og tekstforfatning inden for brancher som byggeri, finans og industri. Freja kommer med erfaring fra House of Dance som grafisk designer og SoMe Content Creator.

Som praktikanter vil Emma og Freja det næste halve års tid gennemgå Publicitys interne uddannelsesforløb Publicity Academy, hvor de vil blive introduceret til forskellige masterclasses inden for PR, kommunikation og sociale medier. Uddannelsesforløbet har til formål at introducere dem til ”best practices” og give indblik i nye tendenser.

Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med de to kommunikationstalenter og blive beriget med ny viden og indsigter. Velkommen til!