20. juni 2024

AaB og Publicity i nyt partnerskab

Aab Publicity 7

AaB og det Aalborg-baserede kommunikationsbureau Publicity indgår nu et nyt strategisk samarbejde. AaB skal udbygge og styrke sin position som ét af Nordjyllands førende brands, og det skal Publicity hjælpe med. Med det strategiske partnerskab bliver Publicity desuden ny sølvpartner i AaB.

Aalborg-baserede Publicity er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer inden for PR, strategisk kommunikation og sociale medier. Nu skal Publicity og søstervirksomheden Weltklasse, der er et af Aalborgs ældste reklamebureauer, køre parløb med AaB’s ledelse og kommunikations- og marketingafdeling om at understøtte AaB’s kommercielle udvikling.

Her vil fokus blandt andet blive rettet mod at styrke klubbens eksterne kommunikation til fans og samarbejdspartnere på tværs af fysiske og digitale platforme.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det nye samarbejde med Publicity og Weltklasse bliver til stor fordel for begge parter. Begge bureauer er toneangivende regionalt i Nordjylland og kender derfor både nordjyderne og nordjysk erhvervsliv særdeles godt. Det er det perfekte udgangspunkt for i tæt fællesskab at udbygge AaB’s position som et lokalt og regionalt samlingspunkt, lyder det fra adm. direktør i AaB, Michael Tuxen Boll.

Hos Publicity mener adm. direktør Esben Lind også, at det kun kan blive en win-win:

- AaB er det stærkeste brand, vi har i Nordjylland, og det er fascinerende at arbejde med en klub, som stort set alle har en holdning til. AaB er forbundet med store følelser og en lang, stolt historie. AaB betyder alt for mange og meget for de fleste, så det er et fedt samarbejde, hvor man ranker ryggen og går ydmygt til værks, siger han.

Publicity bliver nu sølvpartner i AaB og indgår dermed i det voksende antal partnere, der har tegnet aftale for næste sæson.

- Vi glæder os desuden over at blive sølvpartner i AaB og ser frem til bakke op om en ny sæson, der bliver en af de vigtigste i mange år. Nu er Nordjyllands fodboldflagskib tilbage i landets fineste fodboldselskab, hvor man retmæssigt hører til, lyder det fra Esben Lind.