29. maj 2024

Markant medieprofil og kendt PR-entreprenør går sammen om nyt strategisk bureau

Esbenogtom 29 V2

Et nyt strategisk bureau ser dagens lys i Nordjylland. Det er grundlægger af kommunikationsbureauet Publicity, Esben Lind, og tidligere chefredaktør, Tom Bue, der nu sammen stifter Nybrud. De beskriver det som en hybrid mellem et strategisk bureau og en tænketank:

"Midt i en tid med store kulturelle og geopolitiske omvæltninger, AI-drevet teknologisk udvikling og et allestedsnærværende fokus på ESG ser vi et solidt behov for strategisk udvikling og nytænkende, kommunikative tiltag", lyder det fra de to partnere.

Især i den industrielle sektor og blandt offentlige og private organisationer, hvor mange stærke tiltag ikke altid kommunikeres, ser de et stort potentiale.

"Målet er at hjælpe virksomheder med at udvikle sig og sørge for, at verden opdager det", fortæller Tom Bue, som bliver direktør i det nye selskab.

Esben Lind overtog for nylig reklamebureauet Weltklasse og ifølge ham er det nye bureau endnu en brik i planen om at skabe et Aalborg-baseret kraftcenter for kommunikation og markedsføring med nationale ambitioner.

"Med Nybrud, Publicity og Weltklasse har vi mere end 30 specialister inden for strategi, kommunikation og markedsføring. Vi kan sikre vores kunder 360 graders løsninger, som rækker ud over de gængse løsninger og træder aktivt ind i kundernes fortsatte udvikling", lyder det fra Esben Lind.

Under mottoet 'Strategic Insights, Sustainable Impact' vil Nybrud levere ydelser som strategisk innovation og kommunikation, nytænkende branding-projekter og digitale koncepter for eksempelvis ESG og employer branding.

Tom Bue knyttes samtidig til både Publicity og Weltklasse, hvor han i sidstnævnte også bliver partner. De tre bureauer får adresse i Bygaden i Aalborg.

Om parterne
Tom Bue er tidligere chefredaktør hos Det Nordjyske Mediehus, hvor han blandt andet stod i spidsen for udviklingen af erhvervsmediet Vigeur og drev innovationsprojekter. Han er tidligere radiovært på ANR og DR, i dag oplægsholder om kommunkation, erhvervsudvikling og ny teknologi.

Esben Lind er tidligere kommunikationschef i Aalborg Kongres & Kultur Center og stiftede Publicity i 2009. Publicity er i dag et af Danmarks største kommunikationsbureauer og arbejder fast for en lang række af Nordjyllands og Danmarks største virksomheder. Tidligere på året erhvervede Esben Lind også reklamebureauet Weltklasse.

Læs mere om Nybrud på www.nybrud.net.