29. maj 2020

Internationalt PR-netværk er alfa og omega

Internationalt PR Netværk Er Alfa Og Omega

Succesfuld international PR starter med et internationalt netværk af PR-bureauer. Publicity har siden 2011 været partner i det internationale netværk BondPR, som giver mulighed for samarbejde på tværs af landegrænser.

BondPR er et internationalt Londonbaseret netværk, der består af mere end 50 uafhængige PR-bureauer fordelt over hele verden. Bureauerne har alle en bred, faglig ekspertise inden for teknologi og B2B-kommunikation. Siden 2011 har Publicity, som det eneste danske bureau, været partner i netværket, hvilket har resulteret i et stærkt samarbejde med en række udenlandske sparringspartnere.

- Succesfuld, international kommunikation kræver et indgående kendskab til de enkelte markeder, og det kan vi blandt andet få gennem partnerskabet i BondPR. Her har vi nemlig mulighed for at sparre med dygtige kommunikationsfolk, som har fingeren direkte på pulsen i deres respektive lande og markeder. Det har i mange år vist sig at være en stærk forlænget arm i de lande, hvor vi ikke selv har et kendskab til mediebilledet og den aktuelle dagsorden, fortæller direktør i Publicity, Esben Lind.

Med det internationale partnerskab i ryggen tilbyder Publicity dels kommunikationsrådgivning i et internationalt perspektiv til danske kunder og dels hjælp til synliggørelse og positionering på det danske marked for udenlandske kunder.

Aktuelt arbejder Publicity blandt andet for FN-organisationen Sanitation and Water for All med hovedsæde i Geneve og en række produktionsvirksomheder, hvor international PR er en fast del af de løbende aktiviteter.

Læs mere om Publicitys samarbejde med Sanitation and Water for All her.