23. januar 2024

Publicity byder velkommen til Ida

Ida Bach Holm 5

Publicity er glade for at byde velkommen til vores nye kommunikationspraktikant, Ida Bach Holm, som i det næste halve år skal prøve kræfter med bureauverdenen.

Hos Publicity har vi fået en ny praktikant med på holdet. Det er Ida Bach Holm, som til dagligt studerer Kommunikation på DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) i Aarhus.

Ida har allerede erfaring med sociale medier, tekstforfatning og medieovervågning fra tidligere praktik hos TV2 Nord. Derudover har hun arbejdet som studentermedhjælper hos Det Nordjyske Mediehus, hvor hun ligeledes har siddet med sociale medier. Hun kommer således også med et eksisterende kendskab til særligt det nordjyske medielandskab med tidligere ansættelser hos to af regionens største mediehuse.

Hos Publicity bliver Ida tilknyttet vores B2C-Team, hvor hun skal beskæftige sig med PR- og kommunikationsopgaver inden for brancher som feriehusudlejning, forlystelsesparker og kulturinstitutioner, men også byggeri, industri og transport.

Som praktikant vil Ida desuden gennemgå Publicitys interne uddannelsesforløb, Publicity Academy, hvor hun via en række masterclasses inden for PR, kommunikation og sociale medier vil blive introduceret til vores og branchens ”best practices” og få indblik i nye tendenser og redskaber i kommunikationsverdenen.

Vi glæder os over at have Ida med på holdet, og vi ser frem til et godt samarbejde. Endnu engang velkommen!