10. oktober 2023

Publicity opruster med egen visual content specialist

Rohan 1

Hos Publicity oplever vi et øget behov hos vores kunder for billede- og videoproduktion, der understøtter det tekstarbejde, vi udfører. Vi er derfor glade for, at vi på den anden side af sommeren fik Rohan Joseph Shastri med ombord som vores helt egen visual content specialist. 

Der er nok at se til hos kontorets Team Digital, hvor Rohan Joseph Shastri siden sommeren har bidraget med sine erfarne kræfter inden for visuel contentproduktion.

Rohan har allerede været en del af en masse spændende projekter og assisteret vores kunder med alt fra fotografi og portrætter til video- og droneoptagelser rundt om i hele landet – endda også i Norge.

Rohan har en bachelorgrad i fotografi fra University for the Creative Arts i Storbritannien. Gennem sin karriere har han arbejdet i Storbritannien, Bermuda, USA, Mellemøsten og Europa, så han kommer med en del erfaring fra store dele af verden.

Vi er glade for at have Rohan med på holdet og ser frem til at levere endnu mere visuelt content til vores kunder i fremtiden.