31. august 2022

Publicity byder velkommen til Jonas og Sarah

Foto Til Web Og Some

Publicity henter to kommunikationsstuderende fra Aalborg Universitet, der skal prøve kræfter med bureauverdenen som praktikanter hos Publicity det kommende halvår.

Publicity går et travlt efterår i møde, og vi er derfor glade for at kunne byde vores to nye praktikanter, Sarah Hviid og Jonas Bak Pasfall, velkommen.

Jonas har netop påbegyndt sit sidste år af kandidatuddannelsen i Kommunikation på Aalborg Universitet. Udover at beskæftige sig med kommunikation gennem sit studie har han allerede gjort sig sine første erfaringer med ekstern kommunikation og konsulentrollen hos Scandinavian Growth Creators og Aalborg Kommune. Som praktikant hos Publicity kommer Jonas til at beskæftige sig med en bred vifte af kommunikationsopgaver såsom sociale medier, PR og tekstforfatning for Publicitys B2C-kunder.

Sarah studerer til dagligt Kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet og kommer derudover med erfaring inden for content-produktion, sociale medier og tekstforfatning hos blandt andre TeeShoppen. Som noget nyt har Sarah og hendes medstuderende fået mulighed for at søge praktikforløb som et tilvalg på femte semester af Kommunikation og digitale medier. Hun har i den forbindelse øjnet et praktikforløb hos Publicity som en god mulighed for at få praktisk erfaring sideløbende med hendes uddannelse. Som praktikant hos Publicity kommer Sarah primært til at beskæftige sig med sociale medier, PR og tekstforfatning i vores B2B-team.

Som nye praktikanter vil Jonas og Sarah også løbende skulle gennemgå Publicitys interne uddannelsesforløb Publicity Academy, hvor de gennem en række masterclasses vil få en grundig introduktion til Publicitys forskellige berøringsflader og kernekompetencer, der omhandler de seneste tendenser og ”best practices” inden for PR, sociale medier og strategisk kommunikation.

Vi glæder os over at have Jonas og Sarah med på holdet, og vi ser frem til et godt samarbejde den kommende tid.