06. september 2021

Say hello to Alisdair Mans-Cornwell

Navnenyt Publicity Alisdair Wide

Publicity byder hjerteligt velkommen til Alisdair Mans-Cornwell, der er startet som Editor & Content Writer. 

Forfatter

Jacob Mark Jensen
Kommerciel chef og rådgiver

Kontakt

jacob@publicity.dk

Jacob

Publicity ekspanderer endnu engang. Denne gang udvides holdet med en international sprognørd og tekstforfatter, der har fået det engelske sprog ind med modermælken!

Flere virksomheder efterspørger i stigende grad hjælp til international PR. Derfor er vi hos Publicity glade for at kunne præsentere Alisdair Mans-Cornwell som vores nye Editor & Content Writer.

Alisdair er, som navnet måske antyder, fra England – nærmere bestemt Berkshire, hvor han har studeret English & Creative Writing på The University of Chichester. I en årrække har han været freelancer for et væld af kunder fra både USA, UK og Danmark, og hans kompetencer inden for PR, tekst- og indholdsproduktion samt oversættelse passer som fod i hose hos Publicity.

- Vi er glade for, at vi nu kan byde velkommen til Publicitys første internationale medarbejder. Foruden at have engelsk som modersmål besidder Alisdair de rette kompetencer og den nødvendige erfaring i at levere topprofessionelle tekster til forskellige medier og målgrupper, og vi ser frem til at bringe hans kompetencer i spil for vores kunder, lyder det fra Esben Lind, som er direktør hos Publicity.

Vi ser frem til samarbejdet med vores nye teammate, Ali.