03. marts 2022

Publicity vækster: Ansætter to nye forstærkninger

Foto

Hos Publicity bliver der flere og flere nye og spændende opgaver at se til. Derfor kan vi nu byde varmt velkommen til seniorkonsulent Anders Green og konsulent Cecilie Kjærulf Kvistgaard.

Publicity kan nu glæde sig over at få nye og erfarne kræfter i huset, som skal være med til at imødekomme den stigende efterspørgsel på både forbruger- og erhvervsrettet kommunikation, som vi oplever for tiden.

Anders Green er netop ansat som seniorkonsulent i vores B2B-team og kommer med stor erfaring inden for PR og journalistik. Anders er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har mere end 16 års erfaring fra sin tid i Nordjyske Medier, hvor han både har været reporter, souschef og digital redaktør. Anders har også arbejdet som kommunikationskonsulent på Aalborg Universitet, og senest har han arbejdet som pressekonsulent i Motorstyrelsen, hvor han blandt andet har erfaring med pressehåndtering samt ekstern og intern kommunikation. Hos Publicity skal Anders primært beskæftige sig med virksomhedens B2B-kunder inden for blandt andet byggeri, industri og logistik.

Cecilie Kjærulf Kvistgaard er netop begyndt i virksomhedspraktik som konsulent, hvor hun skal hjælpe på tværs af Publicitys tre teams. Hun er uddannet i dansk og kommunikation fra Aalborg Universitet, hvor hun dimitterede i 2017. Herefter har hun arbejdet som e-commerce manager ved tøjkæden Butler-Loftet, hvor hun har beskæftiget sig med sociale medier, markedsføring, tekstforfatning og SEO. Senest har Cecilie tilegnet sig erfaring som kommunikationsmedarbejder ved Aalborg Kommune, hvor hun har forfattet diverse tekster og blandt andet skrevet taler for borgmesteren.


Velkommen til Publicity, Cecilie og Anders!