08. september 2021

Vil du prøve kræfter med bureauverdenen?

Imagea24i0639 (1)

Er du nysgerrig på bureauverdenen, og hvordan hverdagen ser ud for en PR- og kommunikationskonsulent? Så skal du endelig læse videre. Vi søger nemlig lige nu praktikanter til foråret 2022, som deler vores passion for PR, kommunikation og sociale medier.

 

Hos Publicity har vi rygende travlt, og derfor søger vi PR- og kommunikationspraktikanter, som har lyst til at omsætte teorier til praksis og få indsigt i alle de opgaver, som hverdagen hos Nordjyllands største PR- og kommunikationsbureau byder på.

Vi løser opgaver for en lang række kunder inden for kommunikation, herunder strategisk planlægning og eksekvering af PR-kampagner og SoMe-indhold samt digital markedsføring. Du vil derfor komme til at prøve kræfter med alt lige fra pressearbejde, contentproduktion og interviews til mediekontakt og sociale medier.

Vi forventer, at du:
• Studerer på en relevant videregående uddannelse
• Interesserer dig for kommunikation, PR og digital markedsføring og har mod på at afprøve mange forskellige typer af opgaver
• Er dygtig til at skrive og er en haj til kommatering og retstavning
• Har et stort overblik og trives i en til tider travl hverdag
• Kan lide at nørde med sociale medier og udarbejde content
• Møder udfordringer med et smil på læben
• Er proaktiv og har lyst til at lære

Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet gennem vores Publicity Academy, som er et kompetenceforløb bestående af fem masterclasses, hvor en række af bureauets specialister giver et indblik i Publicitys kernekompetencer. Her bliver du både fagligt og personligt rustet til opgaven som rådgiver i kommunikationsbranchen. Derudover vil du få tilkoblet en mentor, og der vil løbende blive indlagt evalueringssamtaler.

Praktikken er fuldtid, men vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eventuelle opgaver på studiet.

Vi tilbyder:
Publicity har kontor i Aalborg og beskæftiger 20 ildsjæle med forskellige specialer inden for pressearbejde, sociale medier, tekstproduktion og grafiske opgaver. Under din praktikperiode vil du stifte bekendtskab med husets forskellige kompetencer, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på forløbet alt efter, hvad du brænder for.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et førende bureau med et godt arbejdsmiljø og en stærk teamspirit, hvor du med garanti vil få en spændende og dynamisk hverdag med stor variation i opgaverne.

Ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til HR-ansvarlig Anne Lind på anne@publicity.dk, hvis du vil sikre dig Aalborgs fedeste praktikplads. Men skynd dig at sende din ansøgning afsted allerede i dag – vi afholder nemlig samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Lind på 22 41 26 15 eller anne@publicity.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!