Kommunikationsstrategi

Vi sætter retningen for din kommunikation på tværs af platforme

 

En god kommunikationsstrategi kan gøre en stor forskel for din virksomheds udvikling. Det er nemlig helt afgørende, at du siger det rigtige, til de rigtige på de rigtige tidspunkter. Her kan vi bidrage med en stor forretningsindsigt og det nødvendige outside-in syn på din virksomhed.

Vi tager afsæt i research, analyser og workshops, hvor vi i fællesskab finder frem til formål og målsætninger samt identificere målgrupper og interessenter. Vi finder svar på, hvilke budskaber der skal drive vores image, hvilke kanaler vi skal anvende, og hvordan vi bedst og mest effektivt kan kommunikere både internt og eksternt.

Du får en skræddersyet kommunikationsstrategi, der på både et strategisk, taktisk og operationelt niveau kan gøre, at du kommer foran konkurrenterne og når dine forretningsmål.

Vi tager hånd om processen

Tilblivelsen af en ny kommunikationsstrategi starter typisk med interviews af nøglepersoner samt en workshop, hvor vi dels præsenterer og dels stiller de rigtige spørgsmål. Derefter udarbejder vi et udkast til strategien, som præsenteres og diskuteres inden vi har den endelige version. 

En kommunikationsstrategi fra Publicity har først og fremmest til formål at sætte retningen for den fremtidige kommunikation, og at klæde interne og eksterne på til at kunne eksekvere præcist og effektivt. Med andre ord laver vi ikke strategier for strategiernes skyld. En kommunikationsstrategi skal være et brugbart, dynamisk og effektivt værktøj i dagligdagens kommunikation. 

Kontakt os og få en uforpligtende drøftelse af, hvordan vi arbejder med kommunikationsstrategier. 

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere om kommunikationsstrategier? Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig.