Digital strategi

Sæt retningen og indfri jeres digitale potentiale.

 

I takt med brugernes løbende udvikling i mediebrug er sociale medier i konstant forandring. Det er derfor afgørende, at du har en digital strategi og et klart formål med din virksomheds engagement på sociale medier – uanset om det gælder opbyggelsen af et online community, der understøtter dit brand, eller målrettede digitale kampagner, som skal sikre øget kendskab, flere følgere, nye leads, stigende webtrafik eller salg.

Hos Publicity er vi eksperter i kommunikation og annoncering på sociale medier, og vi varetager et stort antal Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter-konti for en lang række private virksomheder og offentlige organisationer – både når det gælder organiske opslag og digitale kampagner. Vi har derfor stor erfaring i at udarbejde og eksekvere digitale strategier, der understøtter netop dit brand og din forretning.

Hos Publicity foretrækker vi at skyde strategiudviklingen i gang med en fælles workshop, således alle væsentlige detaljer medtages i jeres nye digitale strategi.

Kontakt os og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med en strategisk og engagerende social medietilstedeværelse.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.