Facebook

Deltag i samtalen og positioner dit brand på verdens største sociale netværk.

 

Facebooks berettigelse er svær at komme udenom – uanset om du driver en B2C- eller en B2B-virksomhed. Som verdens største sociale netværk med mere end 3,6 millioner danske brugere har Facebook fat i stort set alle befolkningsgrupper, og netop derfor bør din virksomhed etablere og dyrke en online tilstedeværelse på platformen.

Community på Facebook

Med en virksomhedsside på Facebook har du mulighed for at skabe en platform, der effektivt kan spille sammen med din virksomheds hjemmeside. Her kan din virksomheds nyheder, kompetencer, produkter og services samt begivenheder og glimt fra hverdagen få liv og blive fremvist til en lang række interessenter – herunder både nuværende og potentielle kunder og kollegaer.

En Facebookside er oplagt til skabe et community for din virksomheds brand, men det kræver, at den holdes aktiv og aktuel for sidens følgere. Du bør derfor bestræbe dig på at opretholde et contentflow med ugentlige opslag, der er relevante for din målgruppe.

Hos Publicity hjælper vi i dag både store og mindre virksomheder samt offentlige organisationer med at skabe engagerende indhold, der styrker og udfolder deres brand blandt eksisterende følgere og løbende udbreder kendskabet blandt nye.

Intelligent annoncering

Som verdens største sociale medie er Facebook et stærkt annonceringsværktøj med næsten uanede muligheder i forhold til målretning. Foruden de gængse demografiske målretningskriterier såsom lokation, alder og køn, kan Facebook effektivt målrette efter brugernes interesser og adfærd – endda mere nøjagtigt end hvad mange tror. Du kan ligeledes ramme brugere baseret på deres familieforhold, indkomstniveau, købsadfærd mv.

Herudover kan du med installation af en Facebook Pixel opsætte retargeting af besøgende på din hjemmeside samt generere lookalike-målgrupper, som baserer sig på data fra brugere, der enten har besøgt din hjemmeside eller har interageret med dit indhold på din virksomhedsside på Facebook.

Hos Publicity har vi bred erfaring med at omsætte de mange målretningsmuligheder til værdi – uanset om det gælder trafik til landingssider, lead-generering, nye følgere via sidepromovering, flere deltagere til kommende begivenheder, øget salg mv.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.