Digitale kampagner

Skab værdi for din virksomhed med målrettet kommunikation til udvalgte målgrupper.

 

Digital annoncering optager i dag langt størstedelen af de fleste virksomheders marketingbudgetter, og det er ikke uden grund. De konverteringsdygtige sociale medier tilbyder nemlig målrettet og datadrevet markedsføring, der med den rette udformning kan sikre stor og målbar effekt for pengene – både når det gælder trafik til din hjemmeside, lead-generering, nye følgere og øget kendskab.

Det høje annonceringsniveau på sociale medier stiller samtidig høje krav til netop din kampagne. Som annoncør er du nemlig i konkurrence med andre, lignende annoncører, og derfor bør hver eneste kampagne være velovervejet, skarp og koordineret.

Som betroet samarbejdspartner er vi hos Publicity specialister i at udarbejde og eksekvere digitale kampagner for vores kunder. Og vi sikrer altid, at din virksomhed er gearet til at drage nytte af de mange datamæssige fordele ved digital annoncering såsom retargeting og generering af lookalike-målgrupper via opsætning af blandt andet pixels og tags.

Uanset budskab, formål, format og budget skaber vi hver eneste dag værdi for en lang række virksomheder via digital annoncering på platforme såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. Med vores in-house grafiske kompetencer kan vi tilmed tilbyde fuld service på udvikling og eksekvering af online kampagner – lige fra udarbejdelse af tekst, billede og video til opsætning af målgrupper og indsamling af data til evaluering af den digitale indsats.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.