LinkedIn

Positioner dig selv og din virksomhed i verdens største professionelle netværk.

 

Verdens største erhvervsrettede sociale netværk vinder fortsat indpas blandt danske virksomheder og professionelle i erhvervslivet. Årsagen er åbenlys. LinkedIn er et effektivt værktøj til at drive salg mellem virksomheder via annoncering og social selling samt styrke virksomheders employer brand og sikre målrettet rekruttering af især akademikere.

Tilstedeværelse på LinkedIn

Alle virksomheder bør være til stede på LinkedIn med en virksomhedsside – ofte kaldet en company page. Det skyldes ganske enkelt, at en virksomhedsside er en oplagt udvidelse af din virksomheds hjemmeside, hvor jeres nyheder, kompetencer, produkter og services samt glimt fra hverdagen kan blive fremvist til både nuværende og potentielle kunder og kollegaer.

LinkedIn er således en oplagt platform for employer branding, B2B-salg og thought leadership, men det kræver, at du dedikerer ressourcer til at opbygge og varetage et community med ugentlige opslag, der beriger din målgruppe.

Hos Publicity varetager vi i dag content og community management for en lang række private virksomheder og offentlige organisationer, der sikrer, at de både brandes og positioneres som ledende inden for deres felt.

Annonceringsmulighederne er mange

LinkedIn udmærker sig blandt andet ved at være verdens største CV-database. En lang række professionelle – særligt beslutningstagere – rundt omkring i verden har nemlig en detaljeret profil på det sociale netværk, og det er netop den data, der gør LinkedIn til et oplagt værktøj til digital annoncering.

Mulighederne er mange, og de mest gængse målretningskriterier omfatter eksempelvis jobtitler, uddannelse og anciennitetsniveauer samt konkrete virksomheder og brancher. LinkedIn tilbyder ligeledes målretning efter interesser og adfærd samt retargeting og generering af lookalike-målgrupper via installation af et LinkedIn Insight Tag på dit website.

Hos Publicity har vi stor erfaring med at omsætte de præcise målretningsmuligheder til resultater for en lang række virksomheder – uanset om det gælder øget trafik til hjemmesiden, lead-generering med kontaktoplysninger på potentielle kunder, målrettede InMails direkte i din målgruppes indbakke eller noget helt fjerde.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.