Kurser og workshops

Bliv skarpere på de sociale mediers mange funktioner og muligheder.

 

Hos Publicity deler vi gerne ud af vores omfattende viden om sociale medier og digital annoncering. Over de seneste år har vi gennemført et utal af kurser og workshops for alt fra private virksomheder til offentlige myndigheder og forskningsinstitutioner, der alle skræddersyes efter behov.

Du finder her et overblik over vores udbud af kurser til dine medarbejdere:

1. LinkedIn-kursus for privatprofiler (udbydes på tre niveauer)

Kurset henvender sig til ansatte i virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres egne profiler på LinkedIn samt lære at benytte platformens mange funktioner og muligheder.

Hvad end det drejer sig om at skabe ambassadører for virksomheden blandt de ansatte, uddanne virksomhedens salgsteam i social selling eller hjælpe virksomhedens ledere og specialister med at formidle viden, tilpasses kurset til netop din virksomheds behov.

Kurset kan også tilpasses den jobsøgende, der ønsker at strømline sin LinkedIn-profil, således den bliver et aktiv i jobjagten.

2. Workshop i LinkedIn for Business

Workshoppen henvender sig til dig, der gerne vil kende alle funktioner og muligheder for virksomheder på LinkedIn. Workshoppen berører derfor både virksomhedssider og LinkedIn Campaign Manager.

Du vil gå fra workshoppen med viden om, hvordan du bedst driver en virksomhedsside efter dine behov, samt hvordan du opretter digitale kampagner og laver målrettet annoncering på LinkedIn.

3. Workshop i Facebook for Business

Workshoppen henvender sig til dig, der gerne vil kende alle funktioner og muligheder for virksomheder på Facebook. Workshoppen berører derfor både virksomhedssider og Facebook Business Manager.

Du vil gå fra workshoppen med viden om, hvordan du bedst driver en virksomhedsside efter dine behov, samt hvordan du opretter digitale kampagner og laver målrettet annoncering på Facebook.

Lad os kontakte dig

Vil du vide mere? Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.